Antena 3 Politică Zgonea, despre Năstase: Eu nu mă dezic niciodată de prietenii care mi-au fost aproape la bine şi la rău

Zgonea, despre Năstase: Eu nu mă dezic niciodată de prietenii care mi-au fost aproape la bine şi la rău

de G.S.    |    24 Feb 2013   •   14:34
Zgonea, despre Năstase: Eu nu mă dezic niciodată de prietenii care mi-au fost aproape la bine şi la rău
Sursa foto: Foto: Agerpres

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a declarat că "foarte mulţi colegi" şi-au manifestat dorinţa de a-l vizita pe Adrian Năstase la penitenciar de sărbători, el arătând că a aprobat aceste vizite, considerând că a făcut un gest de bun creştin.
   
"Foarte mulţi dintre colegii noştri, de sărbători, au vrut să-l viziteze la Adrian Năstase şi eu sunt obligat, conform legii, să dau această aprobare şi am considerat a fi un gest de bun creştin", a spus Zgonea.
   
El a arătat că preşedintele Camerei şi preşedintele Senatului pot da aprobări pentru vizitarea penitenciarelor.
   
Zgonea a spus că nu a fost să-l viziteze pe Năstase întrucât nu a avut timpul necesar, dar i-a trimis nişte cărţi.
   
"Eu nu am fost, nu am avut timp, dar am transmis salutările mele şi i-am trimis domnului preşedinte Adrian Năstase şi câteva cărţi pe care le-a apreciat şi am primit înapoi câteva cărţi cu dedicaţie din partea sa", a spus Zgonea.
   
El a mai spus că Năstase este un membru fondator al PSD care trece printr-o perioadă dificilă şi de care nu se dezice.
   
"Eu nu mă dezic niciodată de prietenii şi colegii mei care mi-au fost aproape şi la bine şi la rău în PSD", a spus Zgonea.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close