Antena 3 CNN Război în Israel "Tu să dai lumină în întuneric pentru cei pierduți". Povestea unei fetițe născute în timpul atacurilor teroriste din Israel. A fost numită Be’eri, după orașul decimat

"Tu să dai lumină în întuneric pentru cei pierduți". Povestea unei fetițe născute în timpul atacurilor teroriste din Israel. A fost numită Be’eri, după orașul decimat

O fetiță născută în timpul atacului lansat de gruparea islamistă palestiniană a fost numită Be’eri, după numele kibuțului masacrat de teroriști.

"Tu să dai lumină în întuneric pentru cei pierduți". Povestea unei fetițe născute în timpul atacurilor teroriste din Israel. A fost numită Be’eri, după orașul decimat
Sursa foto: Getty Images I Catherine Delahaye
de Ştefan Petrică    |    19 Oct 2023   •   12:47

O fetiță născută în timpul atacului lansat de Hamas a fost numită Be’eri, după numele kibuțului masacrat de teroriști, pentru a onora memoria celor care au pierit în comunitatea de la granița cu Fâșia Gaza.

Bebelusul Barry, sau Be'eri, s-a născut în sud, sub focul puternic de rachete, sirene și greutatea ultimei săptămâni de evenimente fatale. Numele ei a fost ales pentru a onora memoria Kibbutz-ului Be'eri , care a suferit pierderi extreme din cauza teroriştilor Hamas.

Anunțul despre copilul Barry a primit peste 1.500 de aprecieri, mulți comentatori trimițându-și binecuvântările nou-născutului.  

"Be'eri - Bun venit în lume. Ești atât de frumoasă și prețioasă. Fie ca tu să dai LUMINĂ în întuneric pentru cei pierduți. Fie ca El să vă dea putere, dragoste și compasiune celor care au nevoie de un zâmbet”, a scris o femeie.

Citește și: Comandantul unui grup de recuperare a victimelor a povestit ororile pe care le-a văzut după atacul Hamas: "Am văzut un bărbat ucis chiar în fața copiilor"

"Binecuvântează această fetiță! Născut în acest timp înseamnă că Dumnezeu ridică o nouă generație cu speranță și credință că urmează zile mai bune!

Suntem [cu] și [ne rugăm] pentru Israel”, a scris un alt utilizator Facebook, potrivit Jerusalem Post. 

Atacul asupra Kibbutzului Be'eri

Be'eri a fost puternic atacat de teroriştii Hamas sâmbăta trecută, peste 100 dintre locuitorii kibbutzului fiind ucişi cu brutalitate. Mulți copii care au fost răpiți din kibbutz rămân ostatici ai Hamas în Gaza.

In the shadow of the alarms and rockets, a sweet baby girl was born yesterday in the south. The parents decided to name...

Publicată de ‎Yosef Zalitis - יוסף זליטיס‎ pe Vineri, 13 octombrie 2023

 

×
Subiecte în articol: Război în Israel Hamas
Tânăr dezbrăcat de jandarmi, pentru a fi verificat de droguri, în Mamaia
x close