Antena 3 CNN Actualitate Adrian Năstase este LIBER. PRIMELE IMAGINI cu fostul premier la ieșirea din penitenciar

Adrian Năstase este LIBER. PRIMELE IMAGINI cu fostul premier la ieșirea din penitenciar

Adrian Năstase este LIBER. PRIMELE IMAGINI cu fostul premier la ieșirea din penitenciar
de O.P.    |    18 Mar 2013   •   18:07
Adrian Năstase a fost eliberat. Asta au decis judecătorii din completul de judecată.

UPDATE 21:04
: Andrei Năstase a declarat că tatăl său este supus unor investigații de rutină, pentru a se asigura că starea acestuia de sănătate este bună. Încă nu se știe dacă fostul premier va rămâne peste noapte la clinică.


  
Un complet de la Tribunalul Bucureşti va lua în discuţie în jurul orei 9.30 recursul făcut de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie în cazul deciziei Judecătoriei Sectorului 4 de eliberare condiţionată a lui Adrian Năstase.


  
Avocatul lui Adrian Năstase, Ion Cazacu, a declarat la intrarea în Tribunalul Bucureşti că se aşteaptă ca spiritul de dreptate şi corectitudinea să triumfe şi, după mai bine de 300 de zile de când a fost încarcerat, fostul premier să fie alături de familie.
  
Cazacu a precizat că apărarea este pregătită şi va combate recursul DNA cu argumente care ţin de cauză. Avocatul a mai spus că, în opinia lui, recursul procurorilor DNA este lipsit de consistenţă.

"Orice este posibil. Sperăm să fie bine". Ce a declarat fiul lui Adrian Năstase la intrarea în Tribunalul Bucureşti

UPDATE: 08:45
Adrian Năstase a fost vizitat ieri după-amiază la penitenciarul Jilava de către cei doi fii ai săi, Andrei şi Mihnea. Aceştia i-au adus fostului prim-ministru fotografii de la lansarea lucrării ştiinţifice a acestuia, intitulată "Reprezentarea României la Uniunea Europeana în contextul reglementărilor interne şi europene", şi au discutat despre participanţii la eveniment.

Andrei Năstase a declarat că speră ca aceasta să fie ultima ocazie în care îşi vede tatăl în închisoare şi că nu vede vreun motiv pentru amânarea procesului. Într-o postare pe facebook, fiul lui Adrian Năstase a făcut un apel la adresa magistraţilor să respingă recursul procurorilor şi să îl elibereze pe acesta.



"Subsemnatul Andrei, fiul lui Adrian Năstase - tată, profesor, tată, politician, tată, jurist, tată, exemplu pentru fiii săi, tată, soţ, vă adresez cu demnitate următoarea cerere: Ajunge! Institutiile pe care le reprezentaţi au menirea de a cauta şi propovădui justiţia şi adevărul În lumina celor de mai sus (...) cer încă o dată să-mi respectaţi dreptul de a-mi iubi tatăl şi de a-l aduce acasă, unde i-a fost locul din totdeauna!", a scris Andrei Năstase pe contul său de Facebook.

Fostul premier Adrian Nastase a fost condamnat în iunie la doi ani de închisoare, în urma acuzaţiilor potrivit cărora şi-a finanţat campania electorală din fondurile colectate in cadrul simpozionului "Trofeul Calitatii", organizat de Inspectoratul de Stat în Construcţii.





×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close