Antena 3 CNN Show 13 ani, număr cu ghinion pentru un cuplu celebru

13 ani, număr cu ghinion pentru un cuplu celebru

13 ani, număr cu ghinion pentru un cuplu celebru
04 Aug 2015   •   09:24

Cântăreața Gwen Stefani și soțul său, Gavin Rossdale, chitaristul și unul dintre soliștii grupului 'Bush', au înaintat actele de divorț, după treisprezece ani de căsnicie, potrivit portalului TMZ, citat de UPI.com şi Agepres. 
Solista trupei 'No Doubt' a motivat în cererea de divorț neînțelegeri ireconciliabile, scrie portalul TMZ. Gavin Rossdale a depus și el cererea de divorț în același timp.

'Din moment ce amândoi am ajuns la decizia de a nu mai fi căsătoriți, rămânem parteneri în ce privește rolul de părinți și suntem deciși să creștem împreună cei trei băieți ai noștri într-un mediu sănătos și fericit', au transmis cei doi într-o declarație pentru portalul E! News, cerând totodată jurnaliștilor să le fie respectată intimitatea până la finalizarea divorțului.

Rossdale și Stefani au cerut în actele de divorț custodia comună a celor trei băieți: Kingston (9 ani), Zuma (6 ani) și Apollo (1 an). Rossdale mai are o fată dintr-o relație anterioară.

Surse apropiate celor doi au declarat pentru TMZ că aceștia nu au un acord prenupțial și, potrivit legii din California, vor împărți toate bunurile în mod egal. Gwen Stefani ar avea 58 de milioane de dolari, în tip ce Rossdale ar avea aproximativ 35 de milioane de dolari.



 

×
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close