Antena 3 CNN Show Anamaria Prodan se reprofilează. Se lansează într-o afacere de lux: "Mi-am dorit foarte mult. Mi-a plăcut că m-a lăsat să-mi pun eu amprenta"

Anamaria Prodan se reprofilează. Se lansează într-o afacere de lux: "Mi-am dorit foarte mult. Mi-a plăcut că m-a lăsat să-mi pun eu amprenta"

Anamaria Prodan se reprofilează, iar impresariatul pare să ajungă pe locul secund în priorităţile ei. Acum a ajuns să-şi vadă împlinit visul din copilărie.

Anamaria Prodan se reprofilează. Se lansează într-o afacere de lux: "Mi-am dorit foarte mult. Mi-a plăcut că m-a lăsat să-mi pun eu amprenta"
Sursa foto: Hepta
de Gabriel Dano    |    23 Aug 2020   •   00:01

Soția lui Laurențiu Reghecampf spune că voia de mult timp să aibă un atelier de creaţie, iar acum visul ei devine realitate. În plus, şi-a găsit şi parteneră de afaceri, potrivit evz.ro.

"Mi-am dorit foarte mult. Ca orice fetiță, am visat să am un atelier al meu unde să pot eu să-mi fac haine, unde să pot să-mi pun numele pe creațiile respective. De-asta mi-am dorit atât de mult că Rebecca să meargă pe linia asta, de creație, de fashion. 

Am avut noroc că în viața mea să întâlnesc oameni minunați, cum este partenera mea, cu care am început acest business. Mergeam la ea de foarte mulți ani și mă uităm cu câtă migală face fiecare articol", a spus impresara Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan: Prin felul meu de a fi, dau hainelor viață și valoare

"Mi-a plăcut că mi-a lăsat să-mi pun eu amprenta, așa. Am vrut cumva un șiret aici, a zis: `Ok, hai că ți-l pun!`. Adică m-a tolerat din prima zi, că eu sunt foarte dificilă.

Normal că nu mă bag să desenez, pentru că nu am astfel de abilități, dar am aplecarea asta așa, către frumos și îmi place să port haine frumoase. Cred că prin felul meu de a fi dau cumva hainelor viață și valoare", a mai zis ea.
 

×
Subiecte în articol: Anamaria Prodan atelier creatie
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close