Antena 3 CNN Show Angela Similea, decizie radicală la 75 de ani, pentru a-și proteja averea

Angela Similea, decizie radicală la 75 de ani, pentru a-și proteja averea

Angela Similea a devenit o prezență tot mai rară pe scenele românești. Celebra artistă a anilor ’70-’80 a fost văzută ultima dată în public în urmă cu doi ani și jumătate, când a lansat un album împreună cu Marius Țeicu.

Angela Similea, decizie radicală la 75 de ani, pentru a-și proteja averea
Sursa foto: Agerpres_Viorel Lazarescu
de Gabriel Dano    |    03 Ian 2022   •   17:25

Recent, Angela Similea ar fi făcut recent o mișcare cu totul neașteptată. În urmă cu un an, ea și-a înregistrat numele la OSIM. Devenind astfel ”marcă înregistrată” pentru domeniile: educație, instruire, divertisment, activități culturale și sportive, relatează wowbiz.ro.

Din spusele apropiaților, artista în vârstă de 74 de ani, se confruntă cu mari probleme financiare de când a murit soțul său. Iar acum locuiește la prieteni, într-o casă situată pe Calea Plevnei. Asta după ce a scos la vânzare vila cu 16 camere pe care o avea în comuna Belciugatele, lângă București, pentru a-și achita datoriile.

În 2009, Angela Similea şi regretatul ei soţ, Victor Surdu, nu au mai putut plăti ratele la bancă. Au acumulat datorii mari, pentru un credit în valoare de 700.000 de euro.

Acel an a fost începutul unei perioade grele pentru artistă. Ea și-a pierdut pe rând mama, soțul, apoi naşul de cununie şi unul dintre fraţi.

În octombrie 2021, Angela Similea era din nou în doliu, după ce fostul ei soţ Jan Hilgen a murit de COVID, pe patul de spital.

Olandezul Jan Hilgen era infectat cu Sars CoV-2 și a murit la Spitalul Universitar din Bucureşti, potrivit gandul.ro. Conform sursei citate, Jan Hilgen fusese internat de urgență cu saturația 80.

Cadrele medicale au explicat faptul că acesta avea multiple comorbidități, printre care și diabet și hipertensiune. Fostul soț al cântăreței nu a mers la spital atunci când s-a simțit rău pentru prima data și a decis să stea acasă, mai bine de o săptămână.

×
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close