Antena 3 CNN Show Anul căsătoriilor pentru vedete de top. Cine sunt cei care și-au legat destinele în 2021

Anul căsătoriilor pentru vedete de top. Cine sunt cei care și-au legat destinele în 2021

Pentru unele vedete din showbiz-ul românesc anul 2021 a fost unul memorabil pentru că s-au căsătorit. În contextul pandemiei de COVID-19, unele au ales să facă doar cununia civilă și o petrecere restrânsă altele au ajuns și în fața altarului. Facem o trecere în revistă a câtrova dintre vedetele pentru care anul 2021 a fost magic.

Anul căsătoriilor pentru vedete de top. Cine sunt cei care și-au legat destinele în 2021
de Silviana Baicu    |    31 Dec 2021   •   13:01

Multe vedete din România şi-au unit destinele în acest 2021. Însă, în cotextul pandemiei de coronavirus unele cupluri au ales să facă doar cununia civilă şi petreceri restrânse, altele ş-au unit destinele în mare secret, iar unii dintre ei au ajuns şi în faţa altarului.

Şi se pare că matinalul Dani Oţil a fost pregătit, iar modelul Gabriela Prisacariu a devenit doamna Oţil. Cei doi s-au căsătorit în luna mai, în cadrul unui eveniment restrâns, iar naşi le-au fost Tinu Vidaicu şi Roxana Ionescu. Şi, după cei doi a venit şi rândul naşilor să facă pasul cel mare. Roxana Ionescu şi Tinu Vidaicu au devenit soţ şi soţie în faţa lui Dumnezeu în iunie, într-o ceremonie restrânsă la care au participat doar membri familiei şi câţiva prieteni apropiaţi. De altfel, evenimentul a fost organizat cu mare discreţie la catedrala Mitropolitană din Timişoara, însă Roxana nu a putut ţine prea mult secretul şi a postat imagini pe contul ei de Instagram.

În iulie, şi campioana olimpica, Sandra Izbaşa a spus da. Alături de soţul său, Răzvan Bănică s-au cununat, în aer liber, într-un decor de vis, iar mireasa a purtat o rochie simplă, dar foarte elegantă. Bineînţeles că de la eveniment n-au lipsit colegele din sport.

Şi vedem că şi unii dintre cei mai îndrăgiţi artişti au ajuns şi ei în faţa altarului. Vorbim de Cleopatra Stratan şi Edward Sanda care s-au căsătorit civil pe 14 august atunci când a avut loc şi petrecerea de nuntă. O săptămână mai târziu, cei doi, s-au cununat religios la o biserică din Chişinău, oraşul natal al artistei.

Şi de departe cel mai aşteptat eveniment a fost cununia civilă a Simonei Halep cu Toni Iuruc. Petrecerea celor doi a avut loc la Constanţa unde au fost prezenţi nu mai puţin de 300 de invitaţi care, evident au respectat cu stricteţe măsurile împotriva pandemiei. Rămâne însă de văzut ce ne mai rezervă 2022 în materie de căsătorii.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

 

×
Subiecte în articol: casatorii vedete
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close