Antena 3 Show Apariţie uluitoare. Lucrează ca model la vârsta la care ar trebui să-şi plimbe nepoţii. Care e secretul ei

Apariţie uluitoare. Lucrează ca model la vârsta la care ar trebui să-şi plimbe nepoţii. Care e secretul ei

21 Sep 2015   •   11:34
Apariţie uluitoare. Lucrează ca model la vârsta la care ar trebui să-şi plimbe nepoţii. Care e secretul ei

Modelul Yasmina Rossi, în vârstă de 59 de ani, stârneşte curiozitatea tuturor prin fizicul său impresionant. Femeia arată de parcă ar fi descoperit elixirul tinereţii.

Născută în Franţa, Yasmina Rossi are o carieră neobişnuită. A început să cocheteze cu viaţa de model la 30 de ani.

Drumul său profesional atipic a atins apogeul la 45 de ani, când a început să apară în campanii semnate de mărci renumite precum Macy’s, AT&T, şi Mastercard.

"Tot ce am făcut dintotdeuna a fost să mănânc mâncare organică, încă de dinainte de a deveni o modă. Mănânc un avocado pe zi şi carne organică. Am o dietă sănătoasă, fac exerciţii fizice în mod regulat şi folosesc ulei de rapiţă pentru îngrijirea pielii şi a părului", mărturiseşte Yasmina.


La 59 de ani, Yasmina Rossi rupe barierele în lumea modei. În ciuda vârstei sale, femeia este un model extrem ca căutat de brandurile internaţionale.

Citeste mai mult: adev.ro/nupy1m

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close