Antena 3 CNN Show Are picioarele lungi, dar mâna grea. O vedetă, condamnată la închisoare pentru violenţă

Are picioarele lungi, dar mâna grea. O vedetă, condamnată la închisoare pentru violenţă

Are picioarele lungi, dar mâna grea. O vedetă, condamnată la închisoare pentru violenţă
01 Aug 2015   •   18:08

Fotomodelul britanic Naomi Campbell a fost găsită vinovată și condamnată vineri de un tribunal din Sicilia la șase luni de închisoare cu suspendare pentru atacarea și rănirea unui fotograf italian în 2009, informează Closer, preluat de Agepres.
Enervată că a fost fotografiată cu prietenul ei de atunci, miliardarul rus Vladimir Doronin, în timp ce se aflau în vacanță în Italia, Naomi Campbell i-a aplicat o lovitură dură cu poșeta fotografului Gaetano Di Giovanni care nu se aștepta "la o astfel de reacție violentă". A avut nevoie de trei zile pentru a-și trata rana de la ochi și a depus plângere.

Ulterior, avocații modelului reușiseră să ajungă la un acord cu fotograful, care și-a retras plângerea, dar potrivit agenției italiene de știri Ansa, procurorul Francesco Massara a ordonat ca acest caz să fie tranșat în justiție.

Avocatul vedetei Guido Carlo Alleva a anunțat, într-o declarație obținută de E! News, că va face apel la decizia pronunțată vineri.

Naomi Campbell nu se află la prima ispravă de acest fel. În ultimii ani, ea a atacat la Londra un șofer de taxi și un polițist pe Heathrow. În 2007, a executat o pedeapsă în folosul comunității la New York după ce a pledat vinovată de atacarea unei menajere cu telefonul mobil. Pentru aceeași faptă a trebuit să plătească și o amendă de 363 de dolari pentru acoperirea cheltuielilor medicale ale menajerei și a fost dispusă să urmeze un curs de management al furiei, care se pare că nu a funcționat, potrivit Agepres.


sursa: celebritypic.tk

×
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close