Antena 3 CNN Show Ce cadou de nuntă îi face Gigi Becali lui George Simion: Are nu mai puţin de două tone!

Ce cadou de nuntă îi face Gigi Becali lui George Simion: Are nu mai puţin de două tone!

George Simion a anunţat deja ce cadou a primit de la Gigi Becali, pentru nunta ce va avea loc pe 27 august, în comuna Măciuca din Vâlcea. Peste 15.000 de români sunt aşteptaţi la eveniment de către liderul AUR şi Ilinca, viitoare lui soţie.

Ce cadou de nuntă îi face Gigi Becali lui George Simion: Are nu mai puţin de două tone!
de Alexandra Dima    |    09 Aug 2022   •   15:10

Meniul de la nunta lui George Simion va conţine pe lângă sarmale şi grătar, tradiţionala mămăligă cu brânză. Şi asta pentru că a avut parte de un cadou inedit şi generos.

"Tocmai am plecat de la domnul Gigi Becali care o să ne ajute cu 2.000 kg de brânză, o să avem şi mămăliguţă cu brânză. ", a anunţat George Simion. 

De asemenea, într-o interventie la Antena 3, politicianul a dat detalii despre artistii care vor canta la eveniment. Printre ei Phoenix şi Sofia Vicoveanca. 

"Sunt foarte mulţi artişti care vor cânta, va fi Phoenix, va fi Sava Negrean Brudaşcu, va fi Sofia Vicoveanca, Nicolae Voiculeţ, am şi nişte lăutari din bucureşti, taraful lui Viorel Pană”, a mai dezvăluit viitorul mire care va avea nu mai puţin de 42 de naşi, "câte o pereche din fiecare judeţ".

Deşi toate cheltuielile se ridică la sute de mii de lei, Simion face nuntă fără bani în plic. Liderul AUR a spus însă mai multe companii i-au făcut donaţii pentru fericitul eveniment.

 

×
Subiecte în articol: Gigi Becali George Simion
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close