Antena 3 CNN Show Cântăreață celebră din România, suspectă de coronavirus. Și-a anulat deja toate aparițiile publice

Cântăreață celebră din România, suspectă de coronavirus. Și-a anulat deja toate aparițiile publice

O nouă vedetă din România este suspectă de coronavirus. A fost deja nevoită să-și suspende toate spectacolele și aparițiile publice din perioada următoare. Este vorba despre Nico. Celebra cântăreață ploieșteană a fost obligată să se autoizoleze la domiciliu după ce a intrat în contact cu o persoană bolnavă într-o emisiune TV.

Cântăreață celebră din România, suspectă de coronavirus. Și-a anulat deja toate aparițiile publice
Sursa foto: Facebook
de Gabriel Dano    |    21 Iun 2020   •   18:10

Un spectacol al Teatrului „Toma Caragiu” din Ploieşti, de sâmbătă, a fost suspendat din această cauză.  Echipa Teatrului „Toma Caragiu”, acolo unde Nico este o prezenţă constantă în spectacole, testul epentru COVID-19 făcut de cântăreața a fost negativ.

Ce au transmis reprezentanții teatrului

„Stimaţi spectatori, din cauza unor probleme independente de voinţa noastră, reprezentaţia de astăzi a spectacolului concert ‘Suflet pereche’ a fost suspendată.

Deoarece în cadrul unei emisiuni TV solista Nico a intrat în contact cu o persoană care ulterior a fost depistată cu Coronavirus, procedurile în vigoare îi cer artistei să rămână izolată la domiciliu timp de două săptămâni. Menţionăm că testul pentru Coronavirus efectuat de artistă a ieşit negativ”, se arată într-o informare postată pe pagina de Facebook a teatrului.

Conform sursei citate, contravaloarea biletelor va fi restituită.

 

×
Subiecte în articol: Nico
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close