Antena 3 CNN Show Afaceristul român cu mașini care valorează peste 2.000.000 de euro

Afaceristul român cu mașini care valorează peste 2.000.000 de euro

Este tânăr, are bani şi o mare pasiune pentru maşini. Călin Donca, un tânăr afacerist din Braşov, face furori pe internet cu autoturismele sale,unul şi unul. A investit in automobile milioane de euro, dar nici celelalte pasiuni nu şi le-a lăsat deoparte. Are o casă spectaculoasă şi cheltuieşte foarte mulţi bani şi pentru alte hobby uri cum ar fi sporturile extreme.

Afaceristul român cu mașini care valorează peste 2.000.000 de euro
Sursa foto: Instagram
de Gabriel Dano    |    17 Sep 2021   •   23:43

El este Călin Donca, un tânăr milionar din Braşov care a atras atenţia a mii de urmăritori pe reţelele de socializare datorită maşinilor pe care acesta le deţine. Are un adevărat parc auto, maşini una şi una, pentru fiecare ocazie din viaţa lui. De la Rolls Royce, la Lamborghini sau Ferrari.

Cea mai scumpă dintre maşinile sale valorează aproape 400 de mii de euro. De asemenea, Donca este pasionat şi de sporturi extreme şi a investit şi în această pasiune a sa sume cu multe zerouri.  O altă pasiune în care investeşte serios sunt vacanţele şi distracţiile. Acesta nu ratează nicio ocazie să petreacă timp de relaxare alături de familia lui numeroasă. Bărbatul de 37 de ani este căsătorit cu o frumoasă timişoreancă şi au împreună cinci copii.

Iar când nu merge în vacanţe, Donca petrece timpul alături de familia lui într-o casă spectaculoasă, cu 7 camere, situată în Braşov. Bărbatul este antreprenor, iar în interviurile sale a precizat că a pornit de la zero cu vânzări mărunte până când a căpătat experienţă în acest domeniu.

 

"Când lumea mergea la ștrand, eu am ales să clădesc în anumite săli de seminarii din țara noastră o echipă cu care, în 2007, am câștigat o frumoasă, sumă la doar 23 de ani, de 80 de mii de euro", a mărturisit Donca.

În urmatorii ani a devenit printre cei mai bogați români.


×
Parteneri
ANM anunţă prognoza meteo pentru Săptămâna Mare
x close