Antena 3 CNN Show Ce studii are, de fapt, Mihai Voropchievici și cum a ajuns unul dintre cei mai influenți numerologi români

Ce studii are, de fapt, Mihai Voropchievici și cum a ajuns unul dintre cei mai influenți numerologi români

Mihai Voropchievici este de ani de zile unul dintre cei mai influenți numerologi români, fiind extrem de apreciat pentru previziunile pe care le face cu ajutorul runelor. Maestrul și-a dedicat mulți ani din viață pentru a studia cifrele și semnele magice, pentru fiecare zodie.

Ce studii are, de fapt, Mihai Voropchievici și cum a ajuns unul dintre cei mai influenți numerologi români
de Gabriel Dano    |    05 Ian 2022   •   16:34

Așa cum probabil bănuiți, Mihai Voropchievici a studiat astrologie, numerologie, chiromanție, cartomanție, dar și artele divinatorii. De altfel, acesta este și autorul cărții ”Numerele, zodiile și sănătatea”, în paginile căreia descrie felul în care numărul zilei de naștere influențează destinul fiecărui om, dar aduce, de asemenea, detalii mai puțin știute despre fiecare semn zodiacal în parte.

Deși se ocupă cu previziuni, în special cele obținute cu ajutorul runelor, celebrul numerolog a recunoscut în mai multe rânduri că este un om credincios.

”Eu cred în Dumnezeu! Eu nu contest credința. Ceea ce contest sunt poate preoții. Sunt unii preoți cu har, alții… de dar. Pe aceștia din urmă îi contest”, a mărturisit, la un moment dat, numerologul.

Superstiția lui Mihai Voropchievici

Mihai Voropchievici a mărturisit că are o superstiție pe care o respectă cu sfințenie. Numerologul afirmă că nu calcă niciodată cu piciorul stâng pe podea, imediat după ce se dă jos din pat dimineața.

Mihai Voropchievici, previziuni numerologice ale anului 2022, în funcție de cifra destinului

Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit în emisiunea "Adevăruri ascunse", de la Antena 3, despre previziunile numerologice ale anului 2022, în funcție de cifra destinului.

Previziunile numerologice ale anului 2022 pentru cifrele de destin 2, 4, 6, 8 și 3, cu Mihai Voropchievici

"Cifrele de destin pare o vor duce foarte bine în anul 2022. Persoanele cu cifra de destin 3 au protecție divină. 3 și 9, pentru că și 9 este un 6 întors, au o dorință aprigă de neprevăzut, dar și de a face bani în afara țării. Le propun să nu riște. Cei care au cifre pare de destin să nu plece din țară pentru bani, pentru că nu vor face nimic.

Previziunile numerologice ale anului 2022 pentru cifrele de destin 1, 3, 5, 7 și 9, cu Mihai Voropchievici

În schimb, cei care au cifrele 1, 3, 5, 7, 9, intră puțin în contradicție cu tot ce înseamnă vibrația lui 6. Adică, unul care este învățat să dea ordine pe raport de dragoste i se cam taie aplombul. Sunt cumva puși în imposibilitatea de a lua dezicii. Sunt individualiști și egoiști. Cuplurile fericite vor fi cele care vor combina o cifră de destin pară cu una impară", a dezvăluit numerologul Mihai Voropchievici.

Mihai Voropchievici: "Cifrele de destin impare să stea liniștite"

"Stările de conflict care vor duce la despărțiri vor pleca de la cifrele de destin impare, pentru că ei au cerințele mari, în schimb, cele impare se vor plia pe cerințe.

Pentru cei care au cifra de destin 6, va fi un an bun. Trebuie să te mulțumești întotdeauna cu bunul. Dacă vrei să fie excelent, s-ar putea să se strice. Dragostea trebuie monitorizată în acest an universal 6.

Pentru doamnele și domnișoarele care fac exces de dragoste. Mare atenție, aș zice. Este un an de făcut copii, nu de întreruperi de sarcină. Aveți grijă! Dacă încercați să faceți aceste lucruri, luați-vă măsurile de precauție înainte.

Dacă dragoste nu e anul acesta, nimic nu e. Este anul în care trebuie să oferim și să primim dragoste", a mai spus numerologul.

×
Subiecte în articol: Mihai Voropchievici
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close