Antena 3 CNN Show Cei mai cunoscuţi designeri îşi prezintă creaţiile la festivalul din Buenos Aires

Cei mai cunoscuţi designeri îşi prezintă creaţiile la festivalul din Buenos Aires

Cei mai cunoscuţi designeri îşi prezintă creaţiile la festivalul din Buenos Aires
02 Sep 2011   •   12:25

Cei mai cunoscuţi creatori de modă din Argentina îşi prezintă, în aceste zile, ultimele colecţii la festivalul anual Buenos Aires Alta Moda. Dat fiind că în emisfera sudică vara abia urmează să vină, colecţiile sunt dedicate tuturor evenimentelor specifice sezonului cald - de la plajă până la seratele în aer liber.

Argentinienii s-au săturat de iarnă, mai ales că în acest an a fost deosebit de severă. Festivalul de la Buenos Aires le oferă o avanpremieră a zilelor fierbinţi în care toată lumea va fi cu gândul la plajă.

Costumele create de stiliştii argentinieni nu sunt cu nimic mai prejos, în fantezie şi îndrăzneală, decât ale colegilor europeni sau nord-americani.

Dar, fiindcă nimeni nu poate sta chiar toată ziua la plajă, argentinienii eleganţi de ambele sexe vor avea la dispoziţie veşminte la fel de atrăgătoare pentru viaţa de zi cu zi.

Fiecare zi a festivalului din Buenos Aires programează trei defilări. Ziua de ieri s-a încheiat spectaculos, cu o încântătoare colecţie de rochii de seară. Festivalul Alta Moda promite noi surprize la fel de plăcute până în ultima sa zi, 6 septembrie.

 


×
Subiecte în articol: moda Argentina Buenos Aires
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close