Antena 3 CNN Show COVID-19 lovește din nou în familia Andreei Esca? De ce au ajuns copiii vedetei la spital?

COVID-19 lovește din nou în familia Andreei Esca? De ce au ajuns copiii vedetei la spital?

Andreea Esca a trecut prin momente de groază în urmă cu aproximativ o lună, când atât ea cât și soțul și fiul ei, Aris, au fost diagnosticați cu coronavirus. Potrivit declarațiilor vedetei, aceasta a contractat virusului de la soțul ei și nu de la acea petrecere atât de controversată. Însă cei doi copii ai Andreei Esca au ajuns din nou la spital cu doar o zi în urmă.

COVID-19 lovește din nou în familia Andreei Esca? De ce au ajuns copiii vedetei la spital?
de Laura Dinu    |    19 Aug 2020   •   10:23

Marți dimineața, cei doi copii ai vedetei știrilor PRO TV i-a programat pe cei doi copii ai săi la o serie de analize, la o clinică privată din Capitală. Nu se știe încă motivul, însă potrivit surselor Cancan, cei doi au fost testați și pentru coronavirus

Aproximativ 2 ore au petrecut cei doi în unitatea spitalicească, urmând să primească rezultatul testului COVID-19 în cursul după-amiezii. 

Aris-Melkior, fiul Andreei Esca, a fost infectat cu coronavirus cu aproximativ o lună în urmă, odată cu părinții săi. Acesta însă a trecut repede peste boală datorită vârstei. 

Andreea Esca, mărturii cutremurătoare din infernul COVID imediat după vindecare

La mai bine de o săptămână după ce vestea potrivit căreia Andreea Esca ar fi fost infectată cu noul coronavirus a făcut înconjurul internetului, vedeta PRO TV a făcut și primele declarații, într-un interviu acordat colegilor săi, unde a explicat inclusiv de ce nu a ales să facă publică toată această problemă.

Vedeta știrilor PRO TV, Andreea Esca, le-a oferit un interviu colegilor săi din trust, în care a povestit cum decurge viața ei de aproximativ o săptămână, de când nu a mai apărut nici la pupitrul știrilor. Aceasta a explicat și motivul pentru care a ales să nu facă declarații după ce vestea că ar fi fost infectată cu noul coronavirus a apărut în spațiul public. 

Nu e niciun mister, nu e niciun secret. Sunt un om extrem de extrovertit, știe toată lumea. Doar că nu mi se părea normal ca eu să dau declarații într-un moment în care eram foarte panicată”, a declarat Andreea Esca pentru Pro Tv. 

Fiecare om are o limită a lucrurilor pe care le poate duce. Eu atât am putut să duc. Nu sunt Dumnezeu, nu sunt un robot, sunt un om, a continuat ea. 

Andreea Esca, infectată cu Covid-19

În spațiul public au apărut zvonuri potrivit cărora Andreea Esca s-ar fi infectat cu Covid-19, accentuate de faptul că prezentatoarea a fost înlocuită la pupitrul știrilor de Oana Andoni, de mai mult de o săptămână. 

Într-un material video difuzat în emisiunea La Măruță, Andreea Esca apare cu mască în timp ce dansează la o petrecere pe litoral. Ulterior, vedeta Pro TV apare în imagini şi fără mască, făcând fotografii unor influenceriţe.

×
Subiecte în articol: andreea esca coronavirus copii
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close