Antena 3 CNN Show De nerecunoscut! Cum arăta Elena Udrea în tinerețe. Era brunetă și avea părul creț - Galerie FOTO

De nerecunoscut! Cum arăta Elena Udrea în tinerețe. Era brunetă și avea părul creț - Galerie FOTO

Elena Gabriela s-a născut la 26 decembrie 1973, în Buzău. A deținut funcțiile de consilier prezidențial, șef al Cancelariei Prezidențiale, deputat, ministru al turismului și ministru al dezvoltării regionale și turismului.

De nerecunoscut! Cum arăta Elena Udrea în tinerețe. Era brunetă și avea părul creț - Galerie FOTO
Sursa foto: Agerpres
15 Iul 2020   •   21:40

Elena Udrea a fost membră a Partidului Național Liberal și a Partidului Democrat Liberal. La 30 ianurie 2014, Udrea a demisionat din PDL și s-a alăturat Partidului Mișcarea Populară, din care s-a autosuspendat pe 30 ianuarie 2015. 

Elena Udrea a fost o apropiată a fostului președinte Traian Băsescu. Ea a fost implicată în mai multe dosare penale, ba chiar a fost încarcerată pentru scurt timp în Costa Rica.

Foto: Hepta

Elena Udrea a revenit în România în vara anului trecut, precizând că a renunţat la statutul de refugiat în Costa Rica şi că a luat această decizie imediat după ce a fost eliberată din închisoare.

„Da, m-am întors în România. Am renunţat de bunăvoie la statutul de refugiat în Costa Rica. Decizia am luat-o imediat după ce am fost eliberată în decembrie, dar au fost cauze obiective pentru care s-a întâmplat abia acum: finalizarea actelor fetiţei mele Eva şi, închiderea procedurii de extrădare”, a scris atunci Elena Udrea pe pagina sa de Facebook.

Cum arăta Elena Udrea în tinerețe

Foto: Hepta

În adolescență Elena Udrea era brunetă. S-a făcut remarcată încă din timpul liceului. Atunci, tânăra Elena Udrea, în vârstă de doar 17 ani, a participat la concursul Miss Adolescenţă.

 

×
Subiecte în articol: Elena Udrea tinerete
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close