Antena 3 CNN Show Cum o va chema pe Simona Halep după căsătorie

Cum o va chema pe Simona Halep după căsătorie

Simona Halep a spus "DA" miercuri dup[ amiază soțului său, milionarul Toni Iuruc, în cadrul unei ceremonii fastuoase organizată pe plajă. Cel puțin 300 de persoane au fost invitate la ceremonia de la Oficiul Stării Civile.

Cum o va chema pe Simona Halep după căsătorie
Sursa foto: Instagram
de Gabriel Dano    |    15 Sep 2021   •   17:20

În jurul orei 16.00 au început să apară primii invitați printre care fratele jucătoarei, Nicolae, alături de soție și de cei doi copii, Gheorghe Hagi, Florin Răducioiu, fostul tenismen, Ilie Năstase, împreună cu soția, dar și primarul din Constanța, Vergil Chițac.

Meniul de nuntă este bazat pe fructe de mare, pește, friptură de vită și delicatese de rață, dar nu vor lipsi nici tradiționalele plăcinte machedonești. Simona Halep și Toni Iuruc trăiesc o poveste de dragoste de doi ani, însă afaceristul a cerut-o de soție în această vară.

Ce nume va avea în buletin Simona Halep după căsătorie

Simona Halep i-a pregătit o adevărată surpriză lui Toni Iuruc în ceea ce privește numele pe care îl va purta în buletin. În România, după căsătorie, femeia poate alege dacă își va păstra numele, dacă ia lua numele soțului sau dacă va purta ambele nume de familie.

După căsătoria cu Toni Iuruc, Simona ar fi decis să poarte ambele nume. Astfel, pe dubla campioană o va chema Simona Halep – Iuruc.

După căsătoria civilă de la Constanța, pentru Simona și soțul său urmează căsătoria religioasă, care va avea loc anul viitor. Până atunci, după ce Simona Halep a devenit astăzi, oficial, soția lui Toni Iuru, cei doi vor petrece într-un club de lux din Mamaia.

Simona Halep a decis să încalce o tradiție importantă la nuntă. A anunțat deja invitații

Simona Halep și-ar fi dorit mult mai multă discreție în ceea ce privește nunta sa, însă a fost dată de gol de Ilie Năstase.

„Domnul Năstase m-a dat de gol. Da, ne vom căsători săptămâna viitoare, e un eveniment frumos, am emoţii. Emoţiile sunt diferite de cele de la un Grand Șlem, e partea personală. Tenisul rămâne tenis, dar aici este mult mai important pasul şi sunt bucuroasă că se întâmplă”, a declarat Simona Halep în urmă cu câteva săptămâni, potrivit Cancan.
Ce tradiţie va încălca Simona Halep la nuntă

Simona Halep este cu siguranță una dintre cele mai bogate sportive din România și nu doar sportul este o sursă de avuție pentru ea, ci și nenumăratele investiții pe care le-a făcut.
 

Poate și din acest motiv, Simona a simțit să încalce o tradiție vechie a românilor când vine vorba de nunți: mai exact, a transmis invitaților să nu li se ofere „darul” de nuntă într-un plic cu bani. Au precizat, în schimb, că vor primi cu mare drag cadouri.

Luna de miere a cuplului va fi scurtă. Peste trei săptămâni, SImona Halep va fi prezentă la turneul de la Indian Wells, iar spre sfârșitul lunii octombrie a confirmat participarea la Transilvania Open.

×
Subiecte în articol: Simona Halep
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close