Antena 3 CNN Show O frumoasă bloggerița de modă dezvăluie de ce a părăsit Republica Moldova: ”Nu erau magazine. Mergeam în România să-mi cumpăr haine”

O frumoasă bloggerița de modă dezvăluie de ce a părăsit Republica Moldova: ”Nu erau magazine. Mergeam în România să-mi cumpăr haine”

O frumoasă bloggerița de modă dezvăluie de ce a părăsit Republica Moldova: ”Nu erau magazine. Mergeam în România să-mi cumpăr haine”
Sursa foto: Foto: Instagram/Doina Ciobanu
11 Aug 2016   •   22:47

Doina Ciobanu, o bloggerița de succes în materie de modă, a dat un interviu pentru Daily Mail în care povestește că a plecat din Republica Moldova, o ”țară fără magazine de haine”, în Londra, unde își poate urma visul.

Astăzi, Doina Ciobanu, în vârstă de 22 de ani, are peste 155 000 de fani pe Instagram, lucrează cu unele dintre cele mai cunoscute branduri de modă din lume și are un blog de succes.

Însă viața ei nu a fost întotdeauna atât de luxoasă, scriu jurnaliștii britanici.

„În Republica Moldova nu sunt magazine. Dacă vroiam să-mi cumpăr haine mă duceam în România, acolo sunt magazine H&M și Zara”, a explicat ea.

Doina povestește că și-a lansat blogul după ce a fost criticată pentru stilul ei, la vârsta de 16 ani.

„Încetul cu încetul, oamenii au început să aibă acces la toate aceste haine, însă moda în acea perioadă era foarte înapoiată. Oamenii purtau treninguri cu pantofi de seară. A fost ceva îngrozitor”, a explicat bloggerița.

 

Of course the day we're shooting a winter story for @voguejapan is one of the hottest days in London ???

A photo posted by Doina Ciobanu | Дойна (@doina) on

 

 

Princess style @uber_nyc rides around Paris ?

A photo posted by Doina Ciobanu | Дойна (@doina) on

 

Muah ? #DoinaInMotion

A video posted by Doina Ciobanu | Дойна (@doina) on

 

 

 

×
Subiecte în articol: Republica Moldova
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close