Antena 3 CNN Show Draga Olteanu Matei împlinește 84 de ani. Care este cel mai mare regret al său

Draga Olteanu Matei împlinește 84 de ani. Care este cel mai mare regret al său

Draga Olteanu Matei împlinește 84 de ani. Care este cel mai mare regret al său
Sursa foto: Foto: Agerpres
24 Oct 2017   •   18:36

Draga Olteanu Matei a avut o căsnicie cum unii doar visează. Timp de 44 de ani, ea şi medicul Ion Matei au fost fericiţi unul lângă altul, iar de când soţul ei a murit, actriţa nu îşi mai găseşte liniştea.

Cei doi s-au căsătorit în 1968, iar mariajul lor a fost exemplar. Deşi au trecut trei luni de la nefericitul eveniment, iar rănile ar fi trebuit să se mai închidă, actriţa a dezvăluit că trece prin momente extraordinar de grele şi doar moartea îi va alina chinul.

"Sunt supărată. Supărarea asta nu va trece niciodată. O să moară odată cu mine. Vă spun sincer că aş fi preferat să mor şi eu odată cu el. Dacă există o mare dragoste, cum am trăit eu, ţi se pare că nimic nu mai are rost. 44 de ani am fost foarte fericiţi. Nu a existat niciun secret al longevităţii. Există oameni deştepţi şi oameni tâmpiţi. Oamenii deştepţi se înţeleg bine între ei până la bătrâneţe, îşi descoperă unul altuia motive de admiraţie, lucrurile se încheagă în aşa manieră încât unul fără celălalt nu poate să facă nimic. Asta e dragostea profundă care începe din tinereţe cu atracţia fizică şi se continuă cu iubirea. Ajungi să îl iubeşti pe celălalt cu toată fiinţa ta, respiri odată cu el, plângi odată cu el, râzi odată cu el... Aşa a fost viaţa noastră", a povestit, îndurerată, doamna teatrului românesc, pentru click.ro.

×
Subiecte în articol: Draga Olteanu Matei
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close