Antena 3 CNN Show După mesele copioase de sărbători, românii preocupaţi de silueta lor au luat cu asalt sălile de fitness

După mesele copioase de sărbători, românii preocupaţi de silueta lor au luat cu asalt sălile de fitness

După mesele copioase de sărbători, românii preocupaţi de silueta lor au luat cu asalt sălile de fitness
Sursa foto: Foto: sfatulparintilor.ro
03 Ian 2012   •   10:40

Românii care s-au înfruptat în ultimele zile cu preparate care mai de care mai gustoase şi mai săţioase, vor să scape cât ai repede de kilogramele acumulate. Pe lângă dietă, pentru a reveni la vechea siluetă, cei mai mulţi au mers în sălile de fitness sau au făcut sport în aer liber.

Pe lângă distracţie, sărbătorile de iarnă au adus cu ele şi câteva kilograme în plus care pot dispărea ca prin minune cu exerciţii de aerobic şi fitness.

Instructorii de fitness recomandă celor cu probleme de greutate ca, în această perioadă, să facă mult sport şi să renunţe la mâncărurile bogate în grăsimi.

O alternativă pentru sala de sport este mişcarea în aer liber. Mureşenii au preferat aparatele de fitness de la Platoul Corneşti sau pistele de alergare special amenajate. Alţii au încercat mişcarea pe patine.

Fie că aleg sala de sport sau doar o plimbare uşoară, puţină mişcare după mesele copioase de sărbători nu strică nimănui.

×
Subiecte în articol: sărbători silueta
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close