Antena 3 CNN Show Fiica lui Robert F. Kennedy a fost arestată, după ce a provocat un accident de circulaţie. Kerry era sub influenţa drogurilor

Fiica lui Robert F. Kennedy a fost arestată, după ce a provocat un accident de circulaţie. Kerry era sub influenţa drogurilor

Fiica lui Robert F. Kennedy a fost arestată, după ce a provocat un accident de circulaţie. Kerry era sub influenţa drogurilor
14 Iul 2012   •   16:37

Kerry Kennedy, fiica lui Robert F. Kennedy, a fost arestată vineri după implicarea sa într-un accident rutier la New York, în urma căruia s-a descoperit că se afla sub influenţa drogurilor, a anunţat poliţia, citată de AFP.
   
Kerry Kennedy, în vârstă de 52 de ani, a lovit cu maşina o camionetă pe o autostradă din comitatul Westchester, la nord de oraşul New York, şi a plecat mai departe, potrivit unui comunicat al poliţiei.
   
Ea a fost găsită în automobilul său la o ieşire de pe autostradă, la scurt timp după accident. Din apelurile efectuate la numărul de urgenţă 911 reiese că aceasta conducea "imprevizibil" pe autostradă, potrivit aceleiaşi surse.
   
"Poliţia statului a ajuns la faţa locului şi în urma examinării a rezultat că Kennedy conducea în timp ce facultăţile sale erau diminuate de droguri", adaugă comunicatul.
   
Contactată de AFP, poliţia statului New York a refuzat să ofere mai multe detalii despre incident. Natura drogurilor consumate de Kerry Kennedy nu a fost dezvăluită.
   
Kerry este fiica lui Robert F. Kennedy, militant pentru drepturile civile şi secretarul Justiţiei în administraţia fratelui său, preşedintele asasinat John F. Kennedy, înainte de a fi el însuşi împuşcat mortal în 1968, în timpul campaniei electorale pentru Casa Albă.
   
În mai, Mary Richardson Kennedy, în vârstă de 52 de ani, fosta soţie a lui Robert F. Kennedy Jr., s-a sinucis spânzurându-se la domiciliul său din Bedford, în statul New York.
   
Scriitoare şi militantă pentru drepturile omului, Kerry Kennedy a fost căsătorită cu guvernatorul statului New York Andrew Cuomo din 1991 până în 2003.

×
Subiecte în articol: accident masina rutier Politie droguri arest consum
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
România trece la salariul minim european. Cât vor câștiga românii
x close