Antena 3 CNN Show Ioniţă de la Clejani, mesaj dur pentru cei care au greşit faţă de Fulgy: "Există legi pentru toate. 29 de zile la arest"

Ioniţă de la Clejani, mesaj dur pentru cei care au greşit faţă de Fulgy: "Există legi pentru toate. 29 de zile la arest"

Ioniță de la Clejani s-a arătat supărat pe cei care au greşit faţă de fiul său, Fulgy, şi le-a transmis că există legi, mai ales arestul.

Ioniţă de la Clejani, mesaj dur pentru cei care au greşit faţă de Fulgy: "Există legi pentru toate. 29 de zile la arest"
de Gabriel Dano    |    10 Iun 2021   •   20:41

Ioniță susține că este conștient de faptul că fiul său a greșit, însă consideră că Fulgy a fost, de fapt, victimă în acest caz. Artistul afirmă că nici Alex Velea nu este sfânt.

Nervos pe situație, soțul Vioricăi de la Clejani a declarat că există legi, dar mai ales "29 de zile de arest" pentru cei care îi vor răul fiului său.

Ioniţă de la Clejani: E băiatul meu, a greșit, ce a făcut?

"Duceți-vă în cluburi să vedeți ce se întâmplă, duceți-vă la festivaluri mari, vedeți ce se întâmplă. Tineri care sunt nenorociți din aceste cauze. Nu mai veniți la mine la poartă. Că la mine e bine, o să mă ocup de copiii mei, o să-i fac bine, cu orice preț. Nu e problemă. 

E băiatul meu, a greșit, ce a făcut? Îi dau în cap? Nu e niciun sfânt de pe lume. Nici celălalt cu studioul lui, nu sunt niciunul sfinți. Televiziunile, presa, salvați tinerii, că nu am eu ce să fac ca un tată. 

Ce să fac? Muncesc, fac tot ce pot eu să-mi respect statutul meu de om. Sunt îndurerat, mă doare pentru că e băiatul meu și a căzut victima unor nenorociți, care nu încearcă decât să profite de ei. 

Aștia care au încercat și le-au făcut rău copiilor mei, vedeți că există poliție și legi pentru toate, da? Sunt 29 de zile, nu încercați mai mult de atât. 29 de zile este la arest", a declarat Ioniță de la Clejani în cadrul unei emisiuni TV, potrivit spynews.ro.

Ioniță de la Clejani și-a cerut scuze în fața Antoniei și a lui Alex Velea

Ioniță și Viorica de la Clejani și-au cerut scuze public pentru comportamentul fiului lor. Ioniță a fost cel care și-a cerut iertare față de Antonia și de Alex Velea, pentru scandalul care s-a pornit din seara în care Fulgy a mers la studioul artistului.

”Eu îmi cer scuze față de toți acești oameni despre care Fulgy a vorbit în live-urile lui. Îmi cer scuze față de Antonia și față de Alex Velea. A fost o discuție legată de producție și de studio. El a venit de la studio și vorbea de Alex foarte frumos și la 24 de ore și-a schimbat răspunsul total. Sunt sigură că Alex Velea și soția lui înțeleg situația prin care trec. Sunt doar niște vorbe spuse în vânt”, a spus Ioniță de la Clejani.

×
Subiecte în articol: Fulgy Ioniţă de la Clejani
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close