Antena 3 CNN Show Doliu în lumea artiștilor! A murit după ce a fost infectat cu COVID: ”Am sperat până în ultima secundă!”

Doliu în lumea artiștilor! A murit după ce a fost infectat cu COVID: ”Am sperat până în ultima secundă!”

Lucian Ionescu, impresarul vedetelor, a murit răpus de coronavirus. În urma lui au rămas 5 copii orfani.

Doliu în lumea artiștilor! A murit după ce a fost infectat cu COVID: ”Am sperat până în ultima secundă!”
Sursa foto: pixabay
de Laura Dinu    |    27 Dec 2020   •   14:00

Acesta avea 63 de ani și a fost internat în stare gravă. Din nefericire, organismul lui, slăbit de alte boli, nu e rezistat în fața infecției. 

Soția impresarului, Janine, se află și ea internată la Spitalul Victor Babeș din București. 

Lucian Ionescu a fost impresarul mai multor artiști de renume din țară. Printre aceștia, Elena Cârstea, Andreea Bălan, Andra, trupele Candy, Krypton.

Tenorul Bogdan Mihai, unul dintre artiștii impresariați de Mihai Ionescu, a declarat în direct la Antena 3, că Lucian Ionescu era un om ”de-o bunătate rară”.

”Îmi este foarte greu să vorbesc de el la trecut. Pentru mine trăiește și va trăi cu siguranță pentru cei care l-au iubit. Un om de-o bunătate extraordinară, un om care a luptat pentru artiștii lui, pentru familia pe care o are”, a declarat tenorul. 

În urma impresarului au rămas cinci copii orfani. 

”Am sperat până în ultima secundă că se va salva. Ieri a fost resuscitat, ne-am rugat împreună cu preoți din toată țara, am sperat până în ultima secundă. Dar știu că atât de mult l-a iubit pe Dumnezeu încât acest om este în calea lui spre lumină, acolo unde și-a dorit”, a adăugat artistul. 

×
Subiecte în articol: Lucian Ionescu
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close