Antena 3 CNN Show Lovitură pentru Oana Zăvoranu: Şi-a pierdut casa în instanţă! Vrăjitoarele încă o urmăresc

Lovitură pentru Oana Zăvoranu: Şi-a pierdut casa în instanţă! Vrăjitoarele încă o urmăresc

Deşi iniţial Oana Zăvoranu avusese succes în procesele cu vrăjitoarele cărora le-a dat două case, instanţa a decis diferit la ultimul apel.

Lovitură pentru Oana Zăvoranu: Şi-a pierdut casa în instanţă! Vrăjitoarele încă o urmăresc
Sursa foto: Sursa foto: Facebook / Oana Zăvoranu
de Alexandra Dima    |    22 Oct 2022   •   12:22

Oana Zăvoranu s-a bucurat după victoria împotriva celor două așa zise vrăjitoare cărora le-ar fi dat sute de mii de euro și două case, către niște interpuși ai acestora.

Unul din  imobile, cel din Andrei Muresanu i-a fost dat lui Ion Constantin contra sumei de 174.000 de euro, celălat - un apartament în Iancu de Hunedoara i l-a dat lui Sava Buzea Craiff, fiul vrăjitoarei Brățara.

În urma sentinței penale, iniţial le-ar fi recuperate pe amândouă, numai că în ce-l privește pe Ion Constantin acesta a fost achitat.

Bărbatul a mers până în pânzele albe, spunând că el chiar ar fi plătit cei 174.000 de euro pe casă, indiferent ce proclamă Oana Zăvoranu, iar Înalta Curte i-a dat dreptate, notează Evenimentul Zilei.

Decizia nu este definitivă mai există o cale de atac. Dacă hotărârea va rămâne așa cum au stabilit deja două instanțe, cel mai probabil Ion Constantin o va executa silit pe Oana Zăvoranu și o va scoate din vila de pe Andrei Mureșanu, pe care o moştenise de la mama sa, răposata Mărioara Zăvoranu.

 

×
Subiecte în articol: Oana Zavoranu
Parteneri
Este Ziua mondială a râsului | Beneficiile terapiei prin râs, pentru sănătate
x close