Antena 3 CNN Show Oana Lis și-a făcut cabinet de consiliere psihologică. Ce tarife percepe pentru o ședință

Oana Lis și-a făcut cabinet de consiliere psihologică. Ce tarife percepe pentru o ședință

Oana Lis are diplomă de psiholog și vrea să se pună pe treabă. Spre norocul viitorilor săi pacienți, nu cere deloc mulți bani pentru o ședință de consiliere psihologică.

Oana Lis și-a făcut cabinet de consiliere psihologică. Ce tarife percepe pentru o ședință
Sursa foto: Facebook
de Gabriel Dano    |    25 Aug 2021   •   20:29

Soția celebrului Viorel Lis are 42 de ani și este convinsă că poate să-și facă o carieră în domeniu. Dacă în perioada lockdown-ului Oana a oferit consiliere gratuită, acum consideră că este momentul să-și ofere serviciile contra cost.

Astfel, o ședință de dezvoltare personală costă 97 de lei. În plus, cei doritori, se pot abona la mesaje din partea Oanei, dacă își lasă adresa de mail pe site-ul acesteia, scrie Cancan.

„Pandemia mea personală fusese deja în 2014, atunci am simțit că am căzut psihic și fizic. În acel moment, eu m-am decis că pot fi mult mai mult decât ceea ce eram și că nu mai vreau să fiu percepută doar ca nevasta cuiva… ci că vreau eu să devin cineva! Și de atunci mă ocup de dezvoltarea mea personală, de evoluția mea și am ajuns acum să pot să ajut și pe alții să meargă pe acest drum.

Pentru mine nu a fost ușor, dar nu a fost nici cel mai greu lucru de pe Pământ… Consider că cel mai greu pas în orice este Primul pas!… E acel moment de «Aha» personal, de «Nu mai pot așa!»… de «Vreau altceva!»… «Vreau o schimbare!»… «Vreau să duc o viață mai bună!» Căci, așa cum ne spune fizica quantică, orice schimbare câtuși de mică pe care o facem… schimbă implicit și mediul nostru înconjurător!”, este mesajul transmis de Oana Lis viitorilor săi clienți.

×
Subiecte în articol: Oana Lis
Parteneri
Primele rezultate ale anchetei de la Spitalul Sfântul Pantelimon
x close