Antena 3 CNN Show (P) Pantofi Must Have 2013

(P) Pantofi Must Have 2013

(P) Pantofi Must Have 2013
03 Iul 2013   •   18:53

Devoratoarele de moda asteapta cu nerabdare noul sezon pentru a-si innoi garderoba, pentru a profita de colectiile aflate in magazine si pentru a bifa pe lista de „must-have” piese unice, menite sa starneasca valuri de admiratie.

Marii designeri acorda si de aceasta data o atentie deosebita pantofilor, elemente esentiale oricarei femei, ce pot distruge sau ridica la rang de vedeta orice tinuta.

Doua dintre cele mai apreciate brand-uri italiene, NO. 21 by Alessandro dell Acqua si Kalliste, ne-au atras atentia in mod special, aducand in prim-plan creatii unice, menite sa satisfaca orice cameleon al modei.

Adeptele stilului clasic pot opta pentru o pereche de pantofi in doua nuante contrastante, ce se remarca prin ornamentul-fundita, semnatura a celebrului designer Alessandro dell Acqua. Putand fi purtati de dimineata pana seara, atat la birou cat si la un cocktail elegant, acestia se vor dovedi o investitie deosebit de inspirata in noul sezon.

Tinerele iubitoare de originalitate pot alege pantofi realizati dintr-un mix ultra-stylish de materiale, piele de sarpe si PVC, ce vor atrage atentia asupra picioarelor, transformandu-le in adevarate staruri.

Pentru zile insorite, celebrul brand Kalliste ne propune o pereche de sandale cu talpa joasa, realizate din piele aurie, ce vor conferi un aer ultra-glam tuturor amatoarelor de plimbari lungi.

Ocaziile speciale pot fi intampinate cu o pereche de pantofi din matase nude si PVC, cu varf ascutit, menita sa atraga priviri admirative la petreceri pline de rafinament.

Serile petrecute in cluburi au si ele un aliat demn sa le condimenteze: o pereche de pantofi din piele argintie, cu irizatii stralucitoare, perfecta pentru femeile indraznete, cu pofta de viata.

Stilul gladiator este pus in valoare printr-o pereche de sandale din matase, cu siret pe glezna, special creata pentru a scoate din anonimat tinutele de vara.

Fie ca optezi pentru un stil clasic sau pentru contemporan, pentru culori vibrante sau linistitoare, cu siguranta atat NO. 21cat si Kalliste te vor ajuta sa gasesti cel putin o pereche de pantofi care sa iti rasfete picioarele si sa iti incante inima in noul sezon.

Mai multe produse precum si reduceri considerabile, poti gasi aici: http://www.lavenue.com/ro/pentru-ea/outlet/femei

×
Parteneri
Motivul răpirii omului de afaceri moldovean dintr-o parcare din Capitală
x close