Antena 3 CNN Show Rochia cu care o vedetă a stârnit valuri de indignare, după ce a apărut așa la televizor! „Cum a putut să iasă așa!”

Rochia cu care o vedetă a stârnit valuri de indignare, după ce a apărut așa la televizor! „Cum a putut să iasă așa!”

Rochia cu care o vedetă a stârnit valuri de indignare, după ce a apărut așa la televizor! „Cum a putut să iasă așa!”
Sursa foto: Foto captura ITV
02 Iun 2017   •   17:01

Cântăreața Amanda Holden, jurat în show-ul de televiziune "Britain's Got Talent", a stârnit valuri de indignare după ce a apărut la emisiune cu o rochie extrem de indecentă, dacă e să ne luăm după sutele de plângeri depuse la Ofcom, instituția britanică similară CNA-ului din România, scrie Mirror.

Artista, în vârstă de 46 de ani, a venit la emisiune purtând o rochie neagră Julien Macdonald, al cărei decolteu generos cobora până în zona abdomenului.

Și partea din spate a rochiei i-a lăsat pe telespectatori cu gura căscată, după ce au văzut că era decupată până la linia lenjeriei intime.

Nemulțumirile telespectatorilor s-au axat pe faptul că artista a ales să îmbrace o asemenea rochie la o emisiune destinată vizionării în familie.

Un purtător de cuvânt al Ofcom a confirmat că s-au primit sute de plângeri și că ele vor fi analizate în detaliu, înainte de a decide dacă va trage la răspundere postul de televiziune.

Foto: Instagram/noholdenback

 

×
Parteneri
Ce pensie va primi un român care a muncit 35 de ani, după noua lege
x close