Antena 3 CNN Show Selly a dat din nou lovitura! Renumitul vlogger a uimit pe toată lumea stabilind un nou record

Selly a dat din nou lovitura! Renumitul vlogger a uimit pe toată lumea stabilind un nou record

La doar 19 ani, Selly este cel mai de succes vlogger din România în momentul de față. Extrem de inteligent și creativ, acesta a știut să speculeze perfect și piața muzicală impunându-se pe Youtube cu piesele trupei sale 5Gang. Ultima dintre ele promite a fi hitul verii.

Selly a dat din nou lovitura! Renumitul vlogger a uimit pe toată lumea stabilind un nou record
30 Iul 2020   •   15:25

Anul trecut pe 1 iunie, Selly împreună cu colegii săi au susținut două concerte pe Arenele Romane, reușind să vândă peste 10.000 de bilete, cele mai multe din istoria locației. La finalul anului trecut, ei au scos și un film, care la fel a întrecut toate așteptările. 5GANG: Un altfel de Crăciun“ a fost cel mai mare succes de box office al unui film românesc din ultimii 30 de ani odată, după lansarea lui în cinematografe.

Acum, la doar câteva ore de la lansare, pe 25 iulie, piesa Coco a strâns peste 400.000 de vizualizări, stablind un record în ultima perioadă și s-a plasat pe locul 1 în trending Youtube, de unde nu a mai coborât. Astăzi a depășit cu mult 3 milioane de vizualizări, iar specialiștii sunt de părere că va fi hitul verii, bucurându-se de mare succes în rândul tinerilor.

Cine domină Youtube-ul în România

De remarcat că 5Gang a revenit în prim plan, după ce luni de zile, Youtube-ul a fost dominat de noii cântăreți de manele, Jador, Dani Mocanu sau Culiță Sterp. Și Vulpița a reușit să ajungă pe locul 1 în trending prin cele două manele realizate în colaborare cu Rafael și Vulpița.

În acest moment, top 5 trending Youtube este dominat de 5Gang, urmați de trei manele, Dani Mocanu - Tare, tare, What's Up & Jador - Ce n-aș da, Bogdan de la Ploiești - Aoleu, sufletul meu și pe locul 5, în sfârșit o melodie din muzica pop dance, Lidia Buble - Cu ochii ăia verzi.

Locurile următoare sunt la fel de surprinzătoare: locul 6 le aparține lui Abi Talent în colaborare cu Dorian Popa, locul 7 piesei realizare de Andra & Pepe și Connect R, iar apoi urmează o serie interminabilă de manele marca Florin Salam, dar și alte nume mai puțin sonore. 

×
Subiecte în articol: Selly coco
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close