Antena 3 CNN Show Showbiz AC/DC, Metallica şi Eric Clapton, printre marile nume aşteptate la Bucureşti în 2010

AC/DC, Metallica şi Eric Clapton, printre marile nume aşteptate la Bucureşti în 2010

AC/DC, Metallica şi Eric Clapton, printre marile nume aşteptate la Bucureşti în 2010
Sursa foto: AC/DC
25 Dec 2009   •   19:41

Anul acesta a fost fără doar şi poate unul plin de muzică. Este suficient să spunem că Madonna a cântat la noi, ca să înţelegem despre ce vorbim. Dar şi anul care vine se anunţă unul la fel de plin, în ceea ce priveşte concertele. Cel mai important concert anunţat până acum în 2010 este cu siguranţă cel al formaţiei AC/DC.
Rockerii vor cânta la Bucureşti pe 16 mai. 7.000 de bilete din cele 20.000 puse în vânzare s-au vândut în numai două zile.

Şi Metallica se întoarce anul acesta în România. Trupa va cânta în cadrul festivalului Sonisphere, care va avea loc în perioada 25 - 27 iunie în Capitală. Elton John va cânta în 2010 pentru prima dată în România. Pe 5 iunie, Sir Elton John va cânta melodiile care au făcut înconjurul lumii în Piaţa Constituţiei.

Tot vara viitoare îl vom putea asculta şi pe Eric Clapton. Acesta va cânta împreună cu Steve Winwood pe Stadionul Iolanda Balaş din Capitală. Dar nu trebuie să aşteptăm până în vară pentru un concert. Pe 30 ianuarie, la Bucureşti va cânta Bobby McFerrin, pe 6 februarie, Chris Rea.

În aceeaşi lună va cânta la Bucureşti şi Teresa Garcia Caturla şi formaţia Ten Years After. Iar pe 11 martie, pe scena de la Sala Palatului va urca Jean Luc Ponty.



Observator

×
Subiecte în articol: Metallica AC/DC
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close