Antena 3 CNN Show Showbiz AC/DC nu mai concertează în România. Festivalul Bucharest Rock Arena a fost amânat

AC/DC nu mai concertează în România. Festivalul Bucharest Rock Arena a fost amânat

AC/DC nu mai concertează în România. Festivalul Bucharest Rock Arena a fost amânat
Sursa foto: AC/DC
14 Apr 2009   •   22:53

Trupa AC/DC nu va mai susţine concertul anunţat în România. Legendara trupă, care îşi anunţase prezenţa în cadrul festivalului Bucharest Rock Arena, a refuzat să mai susţină concertul în urma unor probleme organizatorice.

Anunţul a fost făcut de către reprezentanţii agenţiei care ar fi trebuit să se ocupe de artişti, care au declarat pentru Mediafax că artiştii nu vor mai participa la festival.

Aceasta nu este, însă, singura veste proastă pentru fanii muzicii rock. Cei care aşteptau cu nerăbdare festivalul sunt nevoiţi să mai aştepte, întrucât acesta a fost amânat. Reprezentanţii agenţiei care se ocupa de acest eveniment au declarat pentru sursa citată că motivele amânării sunt de natură organizatorică.

Data la care va avea loc festivalul nu a fost încă anunţată.

Bucharest Rock Arena urmează să fie cel mai mare festival de gen văzut vreodată în România şi trebuia să aibă loc pe 30 şi 31 mai, la kilometrul 15 de pe Autostrada Soarelui. Această locaţie a fost aleasă special pntru a fi accesibilă atât bucureştenilor, cât şi celor din afara Capitalei.

Fanii genului din toată ţara vor veni cu maşina, cortul sau rulota şi vor avea la dispoziţie 200.000 de metri pătraţi pe care să se desfăşoare. Festivalul va atrage 70.000 de fani din toată ţara.

La Bucharest Rock Arena vor răsuna şi voci româneşti: Celelalte Cuvinte, Viţa de Vie, Altar, AB4, Grimus, The Pixels, The Mood şi Persona.

Biletele au fost deja puse în vânzare şi au putut fi achiziţionate numai sub formă de abonament, pentru două zile de festival. Cei care doresc să îşi recupereze banii o pot face începând cu 15 aprilie.



Antena3.ro


×
Subiecte în articol: AC/DC concert
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close