AC/DC va concerta la Bucharest Rock Arena, pe 31 mai (VIDEO)

12 Apr 2009   •   17:55
AC/DC va concerta la Bucharest Rock Arena, pe 31 mai (VIDEO) AC/DC

AC/DC vine în România. Legendara trupă va concerta pe 31 Mai la festivalul Bucharest Rock Arena, care se ve desfăşura la kilometrul 15 de pe Autostrada Soarelui. Biletele au fost deja puse în vânzare şi se pot achiziţiona numai sub formă de abonament, pentru două zile de festival. Există patru categorii de bilete, iar preţurile variază între 100 lei în zona C şi 800 lei în zona VIP.

Bucharest Rock Arena va fi cel mai mare festival de gen văzut vreodată în România şi va avea loc pe 30 şi 31 mai la kilometrul 15 de pe Autostrada Soarelui. Această locaţie a fost aleasă special pntru a fi accesibilă atât bucureştenilor, cât şi celor din afara Capitalei. Fanii genului din toată ţara vor veni cu maşina, cortul sau rulota şi vor avea la dispoziţie 200.000 de metri pătraţi pe care să se desfăşoare. Festivalul va atrage 70.000 de fani din toată ţara.

La Bucharest Rock Arena vor răsuna şi voci româneşti: Celelalte Cuvinte, Viţa de Vie, Altar, AB4, Grimus, The Pixels, The Mood şi Persona.Antena3.ro

Parteneri
x close