Antena 3 CNN Show Showbiz Adelina Pestritu, despre perioada în care a pierdut sarcina: "Visam în fiecare noapte că am un copil în brațe”

Adelina Pestritu, despre perioada în care a pierdut sarcina: "Visam în fiecare noapte că am un copil în brațe”

Adelina Pestritu, despre perioada în care a pierdut sarcina: "Visam în fiecare noapte că am un copil în brațe”
20 Iun 2017   •   11:01

Adelina Pestritu a povestit clipele grele prin care a trecut. Bruneta a pierdut o sarcina si acest lucru a daramat-o la momentul respectiv. Desi a trecut prin momente cumplite, ea si-a revenit si este perfect sanatoasa acum. 

"În perioada divorţului am descoperit că sunt însărcinată în cinci săptămâni. A fost ceva foarte dureros. Eram într-o perioadă foarte agitată şi pe lângă faptul că eram foarte slabă din toate punctele de vedere am descoperit această sarcină ca nefiind una sănătoasă, care putea oricând să îmi explodeze în corp, să fac hemoragie internă şi să se întâmple şi alte lucruri mai grave. Slavă Domnului că medicina avansează pe zi ce trece. Am făcut un tratament medicamentos cu metotrexat, am stat internată şi am scăpat cu bine", a marturisit Adelina pentru revista Tango.

"O perioadă visam în fiecare noapte că am un copil în braţe. Probabil că m-am şi gândit foarte mult la asta şi m-a marcat acest episod. Există riscul ca după o extrauterină să urmeze o a doua, dar asta în cazul în care nu supraveghezi sarcina. Eu am ţinut din scurt această problemă. Medicii mi-au spus că sunt cincizeci la sută şanse să fie totul bine. Vom vedea ce se va întâmpla în momentul în care voi rămâne însărcinată", a mai spus Adelina.

×
Subiecte în articol: sarcina copil noapte vis medic avort
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close