Antena 3 CNN Show Showbiz Adrian Enache a divorţat de soţia sa, Corina

Adrian Enache a divorţat de soţia sa, Corina

Adrian Enache a divorţat de soţia sa, Corina
Sursa foto: Adrian Enache
27 Oct 2009   •   22:43

Cântăreţul Adrian Enache a divorţat marţi de soţia sa, Corina, cu care a împărţit 14 ani din viaţă. Acum, artistul este liber să îşi petreacă restul vieţii cu iubita sa, declarată, Iuliana Marciuc.

Corina Enache a sosit la judecătorie puţin după miezul zilei, însoţită de avocat. Emoţiile se pare că l-au încercat mai mult pe Adrian Enache. Cântăreţul nu a coborât din maşină până când nu a fost sigur că a ajuns şi prietenul său, Aurelian Temişan. Cei doi s-au îndreptat spre judecătorie cu zâmbetul pe buze.

În hol, Enache s-a întâlnit cu soţia sa. Şi-a ferit privirea cu ajutorul ochelarilor, pe care i-a păstrat chiar şi în sala de judecată. Şedinţa a durat 10 minute, însă doar ei ştiu ce s-a discutat acolo. Cert este că, din sală, au ieşit la fel de zâmbitori şi de grăbiţi. Şi, desigur, divorţaţi.

Adrian şi Corina au fost căsătoriţi 14 ani. Nu au avut un mariaj uşor, pentru că între timp, Adrian s-a îndrăgostit de Iuliana Marciuc. Ani la rând, cântăreţul şi-a împărţit inima între cele două femei. Pentru Iuliana ar fi divorţat acum Enache.
?E cea mai frumoasă poveste de dragoste de pe pământ? declara în urmă cu ceva timp Enache.

Cu fosta soţie, Adrian are o fată de 14 ani, iar cu Iuliana, un băiat care miercuri va împlini 4 ani. De la proces, cântăreţul a plecat să caute cadouri sau poate un inel pentru Iuliana. Acum este un bărbat liber.

Observator

×
Subiecte în articol: divort
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close