Antena 3 CNN Show Showbiz Albumul de debut al gospodinei scoţiene Susan Boyle bate recordurile de vânzări

Albumul de debut al gospodinei scoţiene Susan Boyle bate recordurile de vânzări

Albumul de debut al gospodinei scoţiene Susan Boyle bate recordurile de vânzări
03 Dec 2009   •   13:04

Susan Boyle, gospodina scoţiană devenită vedetă mondială datorită concursului televizat "Britain's Got Talent", şi-a lansat primul album, ?I Dreamed a Dream?, care a doborât toate recordurile de încasări, chiar înaintea lansării sale, relatează celebrityandworld.wordpress.com. CD-ul acesteia a înregistrat cele mai multe comenzi anticipate din istorie, la nivel mondial, pe site-ul Amazon. De asemenea, potrivit BBC, albumul scoţienei seaflă în fruntea topurilor americane, stabilind un nou record de vânzări pentru un album al unei cântăreţe debutante.

Cifrele menţionate de publicaţia britanică, în urma unei monitorizări Neilsen SoundScan, indică un număr de 701,000 de unităţi vândute în prima săptămână de la lansare. Doar albumul de debut al rapperului Snoop Dogg, ?Doggystyle? (1993) se poate compara cu cel al lui Susan Boyle, cu 803,000 de exemplare vândute în prima săptămână de la lansare.

De asemenea, Boyle, în vârstă de 48 de ani, se află în fruntea clasamentelor britanice, reuşind să vândă 410,000 copii ale albumului în prima săptămână, un nou record în Marea Britanie.

Pentru Susan Boyle, ultimele opt luni au fost o poveste cu zâne bune. Dintr-o şomeră de vârstă mijlocie, cunoscută doar de prietenii şi vecinii săi, ea a devenit o vedetă cunoscută în toată lumea - datorită televiziunii, Internetului, dar în primul rând vocii sale minunate.

Susan are acum o înfăţişare impecabilă, îşi petrece nopţile în hoteluri de cinci stele şi, în general, duce o viaţă la care nu putea decât să viseze. Dar succesul nu i s-a urcat la cap. Invitată să cânte la Centrul Rockefeller din New York, ea a distrat mai întâi publicul cu binecunoscutele sale glume. Au urmat apoi câteva cântece, cu aceeaşi voce aproape supranaturală.

?În urmă cu opt luni nimeni nu ştia de talentul lui Susan Boyle. Acum, ea a generat mai multe comenzi anticipate pe Amazon decât oricare alt artist. Este o realizare incredibilă şi reprezintă o confirmare a fpatului că a cucerit inimile oamenilor din toată lumea?, a spus Julian Monaghan, şeful departamentului de muzică de la Amazon.co.uk, citat de Daily Express.

Antena3.ro

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close