Antena 3 CNN Show Showbiz Alice in Chains şi Rage Against the Machine ar putea concerta în România în 2010

Alice in Chains şi Rage Against the Machine ar putea concerta în România în 2010

Alice in Chains şi Rage Against the Machine ar putea concerta în România în 2010
Sursa foto: Alice in Chains
15 Ian 2010   •   12:28

După un an 2009 în care pe scenele româneşti au concertat nume mari precum Madonna, Enrique Iglesias sau Santana, nici 2010 nu pare să se lase mai prejos. Pe lângă numele confirmate deja, printre care AC/DC, Chris Rea, Metallica, Eric Clapton sau Rammstein, lista ar putea fi completată de Alice in Chains, Rage Against the Machine, Paul Anka sau chiar Robbie Williams, susţin jurnaliştii de la Evenimentul Zilei, care citează surse de pe piaţa muzicală.

Primul nume celebru care va deschide seria concertelor din Bucureşti, pe 30 ianuarie, este Bobby McFerrin. Şi-a câstigat celebritatea mondială cu piesa "Don't worry, be happy", dar are un repertoriu impresionant. McFerrin a mai cântat în Romania în 2005.

Pe 6 februarie, şi Chris Rea va cânta pentru români. Artistul face un turneu european de promovare al celui mai recent album al artistului, "Still So Far To Go - The Best Of Chris Rea". Tot în februerie, vine o trupă de blues care a făcut istorie din vremea Woodstockului. Este vorba despre Ten Years After, care s-au lansat acum mai bine de 40 de ani cu piesa "I'm going Home".

De departe cea mai aşteptată trupă în Romania este AC/DC. Vor concerta pe 16 mai, în Piaţa Constitutiei, unde sunt aşteptaţi până la 80.000 de spectatori. În funcţie de încasări, în piaţă ar putea fi instalate şi tribune. Preţul biletelor este cuprins între 127 şi 477 lei, dar biletele vor putea fi cumparate şi în rate.

În vară, pe 5 iunie, Elton John va concerta pentru a doua oară în Romania. Concertul său va fi tot în Piata Constitutiei. La o distanţă de câteva zile, pe 11 iunie, românii îl vor putea vedea pentru prima oară live pe Eric Clapton. Acesta va veni pe Stadionul Tineretului - Iolanda Balaş Soter. Biletele au preţuri cuprinse între 136 si 636 lei.

Vara va fi un prilej de bucurie pentru rokeri. Între 25 şi 27 iunie este aşteptată trupa Metallica , în cadrul Sonisphere Festival. Metallica a mai cantat de două ori în Bucureşti. Şi tot la festivalul Sonisphere va veni trupa germană Rammstein.

Antena3.ro

×
Parteneri
Avertizare meteo ANM de ploi și vijelii!
x close