Antena 3 CNN Show Showbiz Amalia şi Ilie Năstase şi-au anunţat divorţul

Amalia şi Ilie Năstase şi-au anunţat divorţul

Amalia şi Ilie Năstase şi-au anunţat divorţul
Sursa foto: amalia
12 Feb 2010   •   11:42

Un nou divorţ zguduie lumea mondenă a Capitalei. Fostul tenisman Ilie Năstase şi soţia lui, Amalia, au decis să pună capăt mariajului. Cei doi şi-au făcut publică decizia într-o scrisoare trimisă la redacţia ziarului Cancan.

Timp de 6 ani, soţii Năstase şi-au trăit povestea de dragoste cu discreţie. Nu au lăsat nicio secundă impresia că ceva nu ar mai funcţiona, până când şi-au dat seama că nu mai pot continua.

?Datorită zvonurilor apărute în ultima perioadă şi pentru a evita speculaţiile de presă ce pot apărea, am hotărât să divulgăm noi pasul pe care am hotărât să-l facem. Aşadar, confirmăm zvonurile conform cărora Ilie şi Amalia Nastase s-au hotărat să divorţeze? se arată în scrisoare.

Soţii Năstase au împreună două fetiţe, Alessia de 6 ani şi Emma de 3 ani. De dragul lor, cei doi au decis să facă public acest pas important din viaţa lor pentru a nu da curs speculaţiilor făcute pe seama unui asemenea eveniment.

?Noi am decis să ne despărţim pentru că am ajuns la o răscruce a vieţilor noastre în care amândoi ştim că nu putem continua decât ca prieteni. Nu vom continua ca şi cuplu, dar vom continua să fim prieteni, parteneri şi părinţi", declară Ilie şi Amalia.

Marele tenisman Ilie Năstase şi Amalia s-au cunoscut în 1996, la concertul susţinut de Sting în România, iar în vara anului 2003 s-au cununat religios la Paris. Nunta a fost grandioasă, pe lista invitaţilor figurând, printre multi alţii, Omar Sharif, Alain Delon, Nadia Comăneci, Ion Ţiriac, Gheorghe Hagi sau John McEnroe.

Antena 3

×
Subiecte în articol: Ilie Nastase Amalia Nastase divort
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close