Antena 3 CNN Show Showbiz Amy Winehouse a subtilizat două grame de cocaină din poşeta lui Kate Moss

Amy Winehouse a subtilizat două grame de cocaină din poşeta lui Kate Moss

Amy Winehouse a subtilizat două grame de cocaină din poşeta lui Kate Moss
Sursa foto: Daily Mail
28 Iul 2009   •   16:42

Cunoscute drept consumatoare de droguri, Amy Winehouse şi Kate Moss sunt, din nou, implicate într-un scandal în centrul căruia se află stupefiantele. Potrivit Daily Mail, cântăreaţa a furat din poşeta top modelului britanic două grame de cocaină. Incidentul a avut loc în timpul unei petreceri private de la New York.

Declaraţia a fost făcută de fostul soţ al cântăreţei Amy Winehouse, Blake Fielder-Civil. "Kate i-a spus lui Amy să ia o bancnotă de 10 dolari din poşeta ei, pentru a priza câteva linii cu ea. Însă Amy mi-a spus că a găsit în poşetă două grame de cocaină şi că le-a furat. Am prizat împreună cu ea în toaletă şi apoi am făcut sex. Restul cocainei am prizat-o ulterior în faţa celorlalţi", a spus Blake Fielder-Civil.

Potrivit acestuia, Kate Moss era atât de beată, încât nici nu şi-a dat seama că a fost furată. Blake Fielder-Civil susţine că fosta lui soţie a devenit dependentă de droguri, după ce a început să consume cocaină.

Bărbatul a povestit cum a început Amy Winehouse să consume acest drog. "Aveam cu noi o sticlă de şampanie roz şi am făcut sex, iar apoi am stat în pat şi am discutat. Am mai luat heroină singur şi înainte, dar niciodată în faţa ei. Mi-am preparat o doză pentru mine, iar ea m-a privit şi m-a întrebat: ?Pot să încerc şi eu puţin?".

Kate Moss nu a vrut să comenteze aceste declaraţii. În 2005, top modelul a fost implicat într-un alt scandal cu droguri. Ea a fost filmată în timp ce priza cocaină.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Amy Winehouse Kate Moss cocaina
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close