Antena 3 CNN Show Showbiz Andreea Esca, mărturisiri: "M-am dus la ginecolog să-i spun că am niște crampe. El m-a anunțat…”

Andreea Esca, mărturisiri: "M-am dus la ginecolog să-i spun că am niște crampe. El m-a anunțat…”

Andreea Esca, mărturisiri: "M-am dus la ginecolog să-i spun că am niște crampe. El m-a anunțat…”
01 Sep 2016   •   14:31

Fiica Andreei Esca, Alesia, a împlinit pe 31 august 16 ani. Prezentatoarea TV a scris un mesaj emoționant însoțit de o fotografie cu fiica ei de pe vremea când avea doar câțiva ani.

"Fetița aceasta șugubeață a împlinit astazi 16 ani ?!!! Nu știu când a trecut atât de multă vreme. Îmi amintesc doar că pe 31 august 2000 m-am dus la spital doar ca să-i spun ginecologului că am niște crampe de la mâncarea chinezească, picantă, consumată cu o seară înainte. El m-a anunțat că voi naște în curând și că nu mai am timp să mă duc acasă???. L-am sunat pe Alex și i-am zis că nasc…Apoi , repede, repede pe masa de operație și nu mai știu…. M-am trezit în fire , oarecum, cu fatza lui Cătălin Radu Tănase în ochi și nu înțelegeam de ce sunt la serviciu:) și care e știrea… Au urmat ani și ani de bucurii și distracție alături de acest copil haios, dar și nopti cu febră, urlete la dentist, zile de pomină și discuții fără noimă….Și viața e abia la început… Ne înțelegem minunat până nu ne mai înțelegem deloc, râdem până plângem și invers, ne sufocăm de drag până fugim una de alta și apoi ne ducem dorul. Cam așa arată relația noastră:) . Ca orice poveste de dragoste adevărată! La mulți ani , ” Magó””, a scris Andreea Esca pe pagina sa de Facebook.

 

×
Subiecte în articol: andreea esca fiica ginecolog
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri de Izvorul Tămăduirii
x close