Antena 3 CNN Show Showbiz Andreea Marin, dezvăluiri neașteptate despre relația cu noul iubit: Mi-aș dori, dar trebuie să vrea și Dumnezeu

Andreea Marin, dezvăluiri neașteptate despre relația cu noul iubit: Mi-aș dori, dar trebuie să vrea și Dumnezeu

Andreea Marin, dezvăluiri neașteptate despre relația cu noul iubit: Mi-aș dori, dar trebuie să vrea și Dumnezeu
Sursa foto: Foto: www.facebook.com/AndreeaMarinOfficial
de M.Z.    |    25 Ian 2018   •   10:18

Andreea Marin, a vorbit despre relaţia cu noul ei iubit, Adrian Brâncoveanu, consulul României în Libia, și a spus că noua poveste de iubire a avut acceptul fiicei sale, aceasta având un cuvânt de spus în mersul lucrurilor.

”Firește, în alegerea mea contează în primul rând părerea copilului meu, pentru că sunt o mamă responsabilă. Dacă am un copil fericit, de aici încolo începe și fericirea mea și nu înainte de asta. Poate să îmi placă cineva, dar dacă văd că nu am un copil mulțumit, nu pot să merg mai departe”, a declarat Andreea Marin, potrivit spynews.ro.

La cele declarate despre familie, Zâna Surprizelor a menţionat că își doreşte o extindere a acesteia, însă, vedeta apreciază că toate trebuie să se întâmple la momenul potrivit. ”Mi-aș dori, dar trebuie să vrea și Dumnezeu. Lucrurile se întâmplă când vrea El. Noi ne dorim, cu toții!”, a spus Andreea Marin.
 

×
Subiecte în articol: copil Andreea Marin
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close