Antena 3 CNN Show Showbiz Andreea Marin şi Ştefan Bănică, împreună în Dubai, deşi şi-au anunţat despărţirea

Andreea Marin şi Ştefan Bănică, împreună în Dubai, deşi şi-au anunţat despărţirea

Andreea Marin şi Ştefan Bănică, împreună în Dubai, deşi şi-au anunţat despărţirea
Sursa foto: Foto: Intact Images
de N.B.    |    12 Ian 2013   •   21:53

Departe de România, şi de iureşul creat de anunţul despărţirii lor, Andreea Marin şi Ştefan Bănică îşi petrec ultimele zile în cuplu.

Au plecat în Dubai împreună, dar şi-ar petrece vacanţa separat. S-ar fi cazat în camere diferite. Iar singurul lucru care îi mai leagă e fetiţa lor. Tot separat vor locui şi când se vor întoarce, la mare distanţă unul de celălalt.

Există chiar zvonuri că Andreea Marin ar dori să se mute cu fetiţa în străinătate, cel puţin o vreme, cât se reface după divorţ.

Deşi stau într-un hotel de lux, ca de obicei, presa mondenă scrie că s-au cazat separat, ea, într-un apartament, el, într-o cameră.

Conform unor prieteni, cei doi au încercat să repare căsnicia. Pentru fetiţă, s-ar fi chinuit îndelung să-şi salveze relaţia. Niciunul nu a vorbit şi e greu de crezut că va vorbi vreodată despre motivele despărţirii, spun apropiaţii. Preotul celor doi le-ar fi spus însă ziariştilor din presa mondenă că la mijloc ar fi o "ispită".

Presa a scris de-a lungul timpului despre mai multe presupuse idile ale artistului. Iar Andreea Maria a vorbit şi ea despre un moment greu din viaţa ei, momentul unei cumplite depresii. Moment în care s-a gândit şi la sinucidere.

Până la un punct au trecut peste toate, împreună. După şapte ani de căsnicie, însă, drumurile lor se despart.

Pentru prieteni, însă, divorţul n-a fost tocmai o surpriză. Cu luni de zile înaintea mesajului de pe Facebook în care şi-au anunţat separarea, Andreea Marin ar fi renunţat la numele soţului. Ba chiar şi-ar fi schimbat şi adresele de e-mail...

Ca şi nunta, şi divorţul se anunţă a fi unul discret. Ca să nu dea ochii cu presa, cei doi l-au anunţat din aeroport. Iar din vacanţa de divorţ, s-ar întoarce abia la sfârşitul lunii. Mai mult, scrie presa, Bănică i-ar fi propus soţiei şi varianta unui contract de confindenţialitate, o înţelegere prin care fiecare dintre ei se obligă să nu declare nimic defăimător la adresa celuilalt. Iar ea ar fi semnat. Ar urma să se despartă amiabil, simplu, la notar.

Tot apropiaţii spun că cei doi n-ar avea motive să se certe pentru avere sau pentru custodie.

Există zvonuri că Andreea Marin ar dori să părăsească şi ţara. S-ar gândi să se mute fie la Paris, fie la Monte Carlo. Acolo unde s-a stabilit de câţiva ani rivala ei, Mihaela Rădulescu, şi ea fostă soţie a lui Bănică Junior.


×
Subiecte în articol: Andreea Marin Stefan Banica jr despartire
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close