Antena 3 CNN Show Showbiz Angelina Jolie a ajuns numai piele şi os (VIDEO)

Angelina Jolie a ajuns numai piele şi os (VIDEO)

Angelina Jolie a ajuns numai piele şi os (VIDEO)
Sursa foto: Angelina Jolie
08 Ian 2010   •   15:51

Angelina Jolie a fost fotografiată de paparazzi, iar imaginile arată că dintr-o femeie cu forme extrem de apetisante, Angelina arată acum ca un schelet. Mamă a şase copii şi una dintre cele mai solicitate actriţe ale Hollywoodului sunt două roluri cu care se pare că Angelina Jolie nu mai poate jongla.

Fotografiată recent în timpul unei vizite pe care o făcea împreună cu soţul ei Brad Pitt la New York, Angelina arăta extrem de slăbită şi foarte obosită. Chiar dacă par mereu fericiţi în faţa aparatelor de fotografiat, gurile rele spun că Brad şi Angelina nu se mai înţeleg atât de bine ca înainte şi asta deoarece Brad este supărat pe soţia lui că îşi neglijează sănătatea.

Mai mult, cei doi stau din ce în ce mai mult timp departe unul de celălalt. Angelina Jolie lucrează în prezent la filmul ?Salt", iar Brad Pitt se pregăteşte pentru ecranizarea unui roman de aventuri, astfel că petrec puţin timp împreună, timp pe care îl dedică de fapt copiilor.

Pentru noul ei film, Angelina a fost nevoită să slăbească nu mai puţin de 10 kilograme în 21 de zile, apelând la o dietă draconică pe bază de lichide. Deşi a renunţat la acest regim alimentar, actriţa continuă să mănânce rar şi foarte puţin, în pauzele de filmare.



Observator

×
Subiecte în articol: Angelina Jolie Brad Pitt
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close