Antena 3 CNN Show Showbiz Angelina Jolie şi Brad Pitt au donat un milion de dolari pentru sinistraţii din Haiti (VIDEO)

Angelina Jolie şi Brad Pitt au donat un milion de dolari pentru sinistraţii din Haiti (VIDEO)

Angelina Jolie şi Brad Pitt au donat un milion de dolari pentru sinistraţii din Haiti (VIDEO)
Sursa foto: Angelina Jolie
10 Feb 2010   •   15:30

230.000 de morţi. Acesta este ultimul bilanţ al cutremurului din Haiti. Situaţia pentru sinistraţi este tot mai gravă, dar ajutoarele sosesc din toate colţurile lumii. În zonă a ajuns şi actriţa Angelina Jolie. Ea a donat, împreună cu prietenul său, Brad Pitt, un milion de dolari pentru asigurarea urgenţelor medicale. Între timp, doctorii au confirmat povestea unui haitian care spune că a supravieţuit sub dărâmături 27 de zile.

Povestea haitianului scos acum câteva zile de sub ruinele din Port-au-Prince pare să fie una adevărată. Doctorii au fost sceptici la început pentru că bărbatul susţinea că nu a mâncat nimic timp de 27 de zile, cât a fost prins sub ruine.

După câteva teste, medicii şi-au dat seama că omul a fost în stare de şoc şi nu îşi mai amintea tot ce s-a întâmplat. Abia la o zi după ce a fost salvat, haitianul a mărturisit că a fost prins de cutremur într-o piaţă, iar o perioadă a avut acces la apă şi mâncare.

În ciuda unor cazuri izolate, situaţia continuă să fie dramatică. Cu toate acestea, în Haiti sosesc tot mai multe ajutoare. Unele dintre ele sunt aduse chiar de cei mai faimoşi americani. Actriţa Angelina Jolie este ambasador ONU al bunăvoinţei şi a vizitat ţara devastată de cutremur şi a fost primită cu căldură de localnici.

Angelina şi Brad Pitt au donat un milion de dolari unei organizaţii umanitare care se ocupă de urgenţele medicale din Haiti.

Potrivit ultimului bilanţ al autorităţilor, în cutremurul din Haiti şi-au pierdut viaţa peste 230.000 de persoane, iar alte aproximativ 300.000 de persoane au fost rănite.


Antena 3

×
Subiecte în articol: Angelina Jolie haiti cutremur morti
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close