Antena 3 CNN Show Showbiz Angelina Jolie vine la Bucureşti?! Vedeta este invitată de onoare la un bal de caritate

Angelina Jolie vine la Bucureşti?! Vedeta este invitată de onoare la un bal de caritate

Angelina Jolie vine la Bucureşti?! Vedeta este invitată de onoare la un bal de caritate
Sursa foto: Angelina Jolie vine in Romania
07 Sep 2009   •   16:41
ANTENA3.RO - EXCLUSIV ONLINE // O organizaţie non-guvernamentală din Bucureşti organizează la sfârşitul lunii octombrie un bal de caritate, în cadrul unei campanii sociale şi la care, pe lângă vedetele autohntone care participiă de obicei la astfel de evenimente, este invitata şi actriţa Angelina Jolie. Aceasta nu şi-a confirmat prezenţa până acum, iar ong-ul se află în negocieri cu managerul vedetei, însă şansele ca Jolie să vină în România sunt foarte mari, după cum declară PR-ul campaniei sociale, pentru Antena3.ro.

Asociaţia de Intervenţie Terapeutică în Situaţii de Criză (AITC) a organizat anul acesta campania "Spuneţi NU abuzului sexual faţă de minori", care a cuprins mai multe etape, iar una dintre ele constă într-un bal de caritate, care va avea loc la Palatul Ghica, la sfârşitul lunii octombrie şi care este posibil să o aibă ca invitată de onoare pe Angelina Jolie.

Evenimentul la care poate va lua parte şi Angelina Jolie este unul în care vedetele invitate, precum Ilie Năstase, Cristi Chivu sau Leonard Doroftei, vor licita obiecte personale, precum tricouri, şepci şi care au marcat pozitiv viaţa profesională a personalităţilor invitate.

Motivul vizitei Angelinei Jolie

Proiectul "Spuneţi NU abuzului sexual faţă de minori" face parte din campania "Nepăsarea ta poate duce la şi mai multe abuzuri?,iniţiată de Asociaţia de Intervenţie Terapeutică în Criză (AITC) şi care a cuprins mai multe evenimente, printre care crearea unei petitii on-line "Noi spunem NU abuzului sexual faţă de minori", pentru initiativa legislativa, adresată Subcomisiei de Cod penal şi Cod de procedură penală, realizarea de acţiuni în centrul Capitalei, prin care au informat opinia publică privind abuzul sexual asupra minorilor, dar şi organizarea unei licitaţii care va avea loc la sfârşitul lunii octombrie 2009.

AITC este un ong care se ocupă cu ajutarea şi asistarea persoanelor care se află în dificultate socială, respectiv ?victimele excluderii sociale?.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Angelina Jolie România
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close