Antena 3 CNN Show Showbiz Asta e secretul Madonnei! Exercițiile care o mențin tânără

Asta e secretul Madonnei! Exercițiile care o mențin tânără

Asta e secretul Madonnei! Exercițiile care o mențin tânără
26 Oct 2015   •   12:17

Madonna a fost mereu un model pentru femeile care își doresc un fizic de invidiat. Trupul suplu, brațele lucrate, picioarele tonifiate și abdomenul de invidiat sunt cel puțin un motiv de invidie. Mai ales luând în considerare că Madonna nu mai este chiar la prima tinerețe. Cum se menține însă în formă?

Simplu. Cu un program de fitness cunoscut sub denumirea de BodyArt. Este un set de exerciții care le combină practic pe toate: forță, cardio și flexibilitate. Este o combinație de yoga, Pilates și Tai Chi, care lucrează toate grupele de mușchi.

BodyArt a fost creat de Robert Steinbacher, un gimnast și dansator din Elveția. A fost creat ca o terapie de recuperare, însă antrenorul și-a dat curând seama cât de eficient este. De aici până la a deveni popular în toată lumea nu a fost decât un pas. Ora de exerciții începe cu mișcări ușoare de yoga și Tai Chi, totul pe un fond muzical relaxant. Se trece apoi la mișcări dinamice, pe muzică antrenantă. Partea terapeutică constă în exerciții de încordare și relaxare. La toate acestea se adaugă mișcări de Pilates, care lucrează în special abdomenul.

×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close