Antena 3 CNN Show Showbiz Atac la adresa lui Ilie Năstase: „Ceea ce face el cu uniforma Armatei Române este ilegal şi imoral”

Atac la adresa lui Ilie Năstase: „Ceea ce face el cu uniforma Armatei Române este ilegal şi imoral”

Atac la adresa lui Ilie Năstase: „Ceea ce face el cu uniforma Armatei Române este ilegal şi imoral”
Sursa foto: Foto: Ilie Nastase/Facebook
10 Apr 2017   •   19:12

Colonelul în rezervă Didel Bădărău (56 ani), fostul comandant al Inspectoratului Judeţean de Poliţie de Frontieră Galaţi, s-a arătat revoltat de modul în care fostul mare sportiv Ilie Năstase uzează de uniforma Armatei Române, scrie adevarul.ro.

Declaraţiile au fost făcute în contextul în care fostul tenisman a purtat o uniformă „accesorizată“ la deschiderea oficială a unui magazin al soţiei sale, Brigitte, prilej cu care a izbucnit şi un scandal legat de presupuse violenţe conjugale.

„Nu faptul că ar fi lovit-o mi-a atras atenţia, ci faptul că poartă ţinuta de general de câte ori vrea şi unde vrea. În plus, îi mai asortează şi nişte accesorii care nu au nimic în comun cu uniforma militară. Să nu îşi imagineze cineva că Năstase poartă pantofi Clujana la ţinuta de general sau că ar avea o cravată aşa cum au generalii activi. Probabil că l-aţi mai văzut şi cu alte ocazii, pe la Ziua Naţională, atunci când vine înfofolit cu nişte fulare de fiţe şi care schimonosesc rău de tot uniforma“, a declarat colonelul.

 

×
Parteneri
Româncă, pion important al cartelului de droguri Sinaloa din Spania
x close