Antena 3 CNN Show Showbiz Aurelian Temişan, mărturisiri cutremurătoare despre conexiunea cu părinții săi, dincolo de moarte

Aurelian Temişan, mărturisiri cutremurătoare despre conexiunea cu părinții săi, dincolo de moarte

Aurelian Temişan, mărturisiri cutremurătoare despre conexiunea cu părinții săi, dincolo de moarte
28 Mai 2017   •   09:49

Este unul dintre cei mai cunoscuţi actori şi cântăreţi de la noi, celebru pentru rolurile sale de comedie, însă în ultimii ani viaţa i-a cam şters zâmbetul de pe buze. Aurelian Temişan face mărturisiri cutremurătoare despre conexiunea cu părinţii săi, într-un interviu oferit în exclusivitate Laurei Micovschi luni, de la ora 13:00, la “Star Magazine”, de la Antena Stars.

Alături de soţia sa, cu care împarte şi scena de mai bine de 10 ani, şi de fiica lor, Dora, juratul “Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, Aurelian Temişan, ar putea trece drept un bărbat împlinit şi fericit. Din păcate însă, tragicele evenimente din ultimii trei ani, moartea tatălui său, urmată la doar un an de zile şi de dispariţia mamei sale l-au determinat să vadă viaţa altfel, însă nu şi-a pierdut încrederea. În exclusivitate în emisiunea prezentată de Laura Micovschi, artistul va vorbi despre conexiunile pe care le face cu aceştia. “Îi simt aici, nu trebuie să îi văd!”, va declara acesta, completând: “Am comunicat de câteva ori cu ei şi m-au liniştit!”.

Ce îi spun părinţii dispăruţi acum câţiva ani artistului, atunci când vorbeşte cu ei, telespectatorii vor putea afla urmărind cea mai nouă ediţie a emisiunii “Star Magazine”, luni, de la ora 13:00, la Antena Stars.

×
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close