Antena 3 CNN Show Showbiz "Băieţi răi" se vor întoarce pe marile ecrane, într-o nouă producţie Columbia Pictures

"Băieţi răi" se vor întoarce pe marile ecrane, într-o nouă producţie Columbia Pictures

"Băieţi răi" se vor întoarce pe marile ecrane, într-o nouă producţie Columbia Pictures
31 Aug 2009   •   21:12

Partea a treia a peliculei de succes "Băieţi răi/ Bad Boys" va fi produsă de Studiourile Columbia Pictures, care l-au angajat pe Peter Craig ca scenarist al acestui proiect cinematografic, anunţă Reuters. În plus, conducerea studiourilor americane doreşte să-i aducă laolaltă pe regizorul Michael Bay, producătorul Jerry Bruckheimer şi pe actorii Will Smith şi Martin Lawrence. Însă celor menţionaţi nu li s-a făcut deocamdată vreo ofertă deoarece proiectul se află la început.

În primele două părţi ale filmului ?Bad Boys?, Will Smith şi Martin Lawrence interpretează rolurile a doi inspectori de poliţie din Miami. Lansat în 1995, primul film din serie i-a făcut cunoscuţi pe Michael Bay ca regizor şi pe Will Smith ca actor în filme de acţiune. Continuarea filmului a fost lansată în 2003 şi a avut încasări de 138 de milioane de dolari în Statele Unite şi de 273 de milioane de dolari pe plan internaţional.

Peter Craig este co-scenaristul peliculei "The Town", pe care o regizează Ben Affleck pentru Warner Bros. Filmările pentru această peliculă vor debuta în Boston, luna viitoare. Craig lucrează, în prezent, la o adaptare a serialului japonez de animaţie "Cowboy Bebop". Rolul principal al acestei pelicule 20th Century Fox va fi interpretat de Keanu Reeves.

Trailer Bad Boys II


Antena3.ro

×
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close