Antena 3 Show Showbiz "Băieţi răi" se vor întoarce pe marile ecrane, într-o nouă producţie Columbia Pictures

"Băieţi răi" se vor întoarce pe marile ecrane, într-o nouă producţie Columbia Pictures

31 Aug 2009   •   21:12
"Băieţi răi" se vor întoarce pe marile ecrane, într-o nouă producţie Columbia Pictures

Partea a treia a peliculei de succes "Băieţi răi/ Bad Boys" va fi produsă de Studiourile Columbia Pictures, care l-au angajat pe Peter Craig ca scenarist al acestui proiect cinematografic, anunţă Reuters. În plus, conducerea studiourilor americane doreşte să-i aducă laolaltă pe regizorul Michael Bay, producătorul Jerry Bruckheimer şi pe actorii Will Smith şi Martin Lawrence. Însă celor menţionaţi nu li s-a făcut deocamdată vreo ofertă deoarece proiectul se află la început.

În primele două părţi ale filmului ?Bad Boys?, Will Smith şi Martin Lawrence interpretează rolurile a doi inspectori de poliţie din Miami. Lansat în 1995, primul film din serie i-a făcut cunoscuţi pe Michael Bay ca regizor şi pe Will Smith ca actor în filme de acţiune. Continuarea filmului a fost lansată în 2003 şi a avut încasări de 138 de milioane de dolari în Statele Unite şi de 273 de milioane de dolari pe plan internaţional.

Peter Craig este co-scenaristul peliculei "The Town", pe care o regizează Ben Affleck pentru Warner Bros. Filmările pentru această peliculă vor debuta în Boston, luna viitoare. Craig lucrează, în prezent, la o adaptare a serialului japonez de animaţie "Cowboy Bebop". Rolul principal al acestei pelicule 20th Century Fox va fi interpretat de Keanu Reeves.

Trailer Bad Boys II


Antena3.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close