Antena 3 CNN Show Showbiz Bateristul unei legendare trupe, arestat pentru posesie de droguri şi ameninţări cu MOARTEA

Bateristul unei legendare trupe, arestat pentru posesie de droguri şi ameninţări cu MOARTEA

Bateristul unei legendare trupe, arestat pentru posesie de droguri şi ameninţări cu MOARTEA
Sursa foto: Foto: independent.co.uk
09 Iul 2015   •   09:40

Un tribunal neozeelandez l-a condamnat joi pe Phil Rudd, fostul baterist al trupei de rock australiene AC/DC, la 8 luni de arest la domiciliu după ce l-a găsit vinovat la trei capete de acuzare, între care proferarea de amenințări cu moartea, au informat mass-media locale, citate de AGERPRES.


La 27 septembrie 2014, Rudd l-a amenințat cu moartea pe unul dintre asistenții săi, la telefon. După denunțul acestuia, poliția s-a prezentat la domiciliul bateristului din Matua, în insula de nord a Noii Zeelande, unde a descoperit 0,71 grame de metanfetamina și 130 grame de cannabis.

În aprilie fostul baterist în vârstă de 61 de ani a recunoscut posesia de droguri și faptul că l-a amenințat cu moartea pe un angajat al său, înainte de a plăti o sumă substanțială pentru a fi eliberat pe cauțiune, relatează ziarul New Zealand Herald.

Judecătorul Thomas Ingram de la Tribunalul districtului din Tauranga a respins cererea de achitare a lui Rudd, care "a primit sentința cu o față lipsită de expresie pe care se citea oboseala", potrivit sursei.

Bateristul, singurul membru al trupei născut în Australia, s-a mutat în Noua Zeelandă în 1983 după ce a abandonat trupa la care a revenit după zece ani.


×
Subiecte în articol: AC/DC amenintari cu moartea
Parteneri
Ce indice de corecție trebuie să ai pentru a avea o pensie mai mare
x close