Antena 3 CNN Show Showbiz O vedetă s-a întors la marea ei dragoste. Ştirea care a zguduit showbiz-ul mondial

O vedetă s-a întors la marea ei dragoste. Ştirea care a zguduit showbiz-ul mondial

O vedetă s-a întors la marea ei dragoste. Ştirea care a zguduit showbiz-ul mondial
Sursa foto: Foto: Facebook
de S.T.    |    15 Oct 2015   •   00:24

Iubirea învinge întotdeauna! După ce a stat o bună perioadă căsătorit cu o altă femeie, un mare actor s-a întors în braţele fostei sale logodnice. Şi vă spun doar atât: şi ea este o mare frumuseţe!

A divorţat în urmă cu puţin timp şi imediat s-a zvonit că s-a împăcat cu fosta logodnică. Ei bine, speculaţiile se pare că au fost adevărate. Ben Affleck şi Jennifer Lopez formează, din nou, un cuplu.

Potrivit jurnaliştilor de peste Ocean, cei doi ar fi fost surprinşi în ipostaze tandre, mai exact în timp ce se sărutau şi se ţineau în braţe în faţa prietenilor şi a rudelor artistei. De departe, însă, cei care au aşteptat cel mai mult această veste au fost fanii celor doi, mai ales că diva a declarat în nenumărate rânduri că Ben Affleck a fost şi va rămâne marea ei iubire.

Cum era şi normal, aceste declaraţii au enervat-o la culme pe fosta soţie a actorului, Jennifer Garner, care, la un moment dat i-a interzis lui J.Lo să mai facă vreo declaraţie despre soţul ei. Din păcate pentru ea, acum, cu siguranţă această veste o va dărâma.

×
Subiecte în articol: Jennifer Lopez
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close