Antena 3 CNN Show Showbiz Biletele pentru concertul de la Viena al AC/DC au fost epuizate în câteva minute

Biletele pentru concertul de la Viena al AC/DC au fost epuizate în câteva minute

Biletele pentru concertul de la Viena al AC/DC au fost epuizate în câteva minute
17 Dec 2008   •   17:03

Biletele pentru concertul de la Viena al trupei AC/DC au fost epuizate în câteva minute de la punerea lor în vânzare, anunţă AFP. Concertul legendarei trupe rock australiene va avea loc la data de 24 mai 2009 şi face parte dintr-un turneu mondial al formaţiei.
AC/DC a lansat, în luna octombrie, primul material discografic din ultimii opt ani, albumul "Black Ice". Concertul va avea loc pe stadionul Ernst Happel, unde s-a desfăşurat, în iunie, şi finala Campionatului European de Fotbal 2008. Capacitatea stadionului este de 50.000 de spectatori.
Organizatorii concertului din Austria iau acum în calcul posibilitatea organizării unui concert suplimentar în capitala austriacă.
AC/DC a fost fondată în 1973, la Sydney, Australia, de fraţii Angus şi Malcolm Young. Trupa a trecut prin mai multe formule înainte de a lansa albumul de debut, "High Voltage" (1975). Componenţa a rămas stabilă până când basistul Cliff Williams l-a înlocuit pe Mark Evans, în 1977, an în care a fost lansat "Highway to Hell", cel mai cunoscut album din istoria trupei.
Solistul trupei, Bon Scott, a murit pe 19 februarie 1980, la vârsta de 33 de ani, din cauza abuzului de alcool. Membrii trupei AC/DC, împreună cu noul solist al lor, Brian Johnson, au înregistrat apoi "Back in Black", un tribut adus lui Bon Scott, acesta devenind ulterior al cincilea cel mai bine vândut album din istorie.
Trupa s-a situat pe locul al patrulea în topul 100 VH1 al celor mai mari artişti de hard rock.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: AC/DC
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close